Bardoodles

  • Uhh, ei leidnud oma vanat postitust üles, seega tegin uue.

    Suutsin üle pika aja mõned sodid juurde riputada:
    http://doodletom.blogspot.com/

    Ehk siis - kes sind ikka upitab, kui mitte... ise (?)

    04. aprill 2009 - 16:58:49 · Otselink

  • mutor† 14 a

    päris hea (y)

    07. aprill 2009 - 07:46:42 · Otselink

  • h2rra 14 a

    vinge kraam!

    15. aprill 2009 - 01:50:24 · Otselink

  • Tänud responsi eest!
    (Samas on juba mõnda aega tagasi hakanud vaikselt tunduma, et olen oma sodidega vist vales ajas/ruumis - niivõrd vähe olen erinevates kanalites oma töid demonstreerides tagasisidet saanud...)

    15. aprill 2009 - 12:48:09 · Otselink

  • habib† 14 a

    ou my, üks vingemaid joonistajaid keda olen näinud!
    Selle metsiku talendi juures on Sul vaja leida mingi konkreetne LUGU. Või mingi äratuntav ja inimesi huvitav isikupärane TEEMA, mingi konkreetne POINT mis seostuks edaspidi just SINUGA.
    See võib olla mingi näiteks koomiksi maailm kindlate tegelastega. Luua mingi kindel MAAILM millega vaatajad suhestuksid. Mingi MESSAGE.
    Inimesed mõtlevad literatuurselt. Isegi heade zeni piltide taha on meeletu hulk igasugust, noh... kontseptsiooni, seoseid ja mula inimestel pandud. Inimesi ei eruta ega rahulda lihtsalt kitse pilt. Nad tahavad et see kits oleks konkreetne bämbi, kellel on mingi konkreetne lugu.
    Või siis äärmise võimalusena mingi täiseti aint SINUGA seostatav STIIL või tehnika, mis on piisavalt laksav.
    Hea joonistuse teeb inimeste jaoks kunstiks mingi pinge või suhe või sõnum mida pilt kannab.
    Kõige otsesem soovitus: Kirjuta sünopsis ja tee täiega üks korralik raamat. Näiteks lugu seksikast tüdrukust kellest saab mutantputukas ja kes päästab planeedi hävitades tsivilisatsiooni. Või Lugu mutantputukast kellest saab seksikas tüdruk kes hävitab planeedi. whatever.... Või sellest kuidas inimene jääb kodutuks ja mismoodi ta satub paralleeluniversumisse... whatever.

    15. aprill 2009 - 15:43:01 · Otselink

  • habib† 14 a

    Aga kui sind literatuursus nagu eriti ei huvita, siis.

    Vaata, Sa oled jube hea joonistaja. Sul on natuke liiga lihtne joonistada. Et käsi jõuab natuke ette suure kergusega ilma et peas liigne pinge tekiks.
    Vahel on kunstis nii, et suurema pingutuse ja vähemate joontega tekib nagu suurem energialaks pildi sisse. Kui autor peab nagu midagi ületama selleks et kuhugi jõuda. Et tal on vaja mõelda.

    põhi värk on muidugi see, et vaatajat huvitab emotsioon. Ja tavaliselt tahab vaataja tugevat EMOTSIOONI.

    Ja üks hea võimalus endas väikest mannetust esile kutsuda on näiteks 16-18 sajandi euroopa õlimaali üritada teha. Kus materjalid, õhk, valgus jms ilgelt tundlikult nokitsetud on. Ühel sihukesel pildil on juba esemena iseenesest üsna suur väärtus.

    mai tea, no lihtsalt kirjutasin siin pikalt enda mõrtted üles...

    parimat,

    15. aprill 2009 - 16:59:50 · Otselink

  • m1lk† 14 a

    Viimased tööd on eriti inspireerivad imo

    15. aprill 2009 - 17:47:37 · Otselink

  • m703324 14 a

    ma arvan et vähe tagasisidet sellepärast et nad on siuksed stiilsed ja mõnusa käega tehtud aga suvakad pildid. wow effekti ei tule ja kuna stiil on nii "vaba" siis on raske ka midagi konstruktiivset öelda. samuti on siukest kraami palju liikvel.

    mõnusad pildid - tee mõnuga. kui otsid elavat diskussiooni siis on vaja ronida oma piltidega populaarsetesse teemadesse või piltidesse mingi lihtne lugu sisse panna. lihtsa loo näidis: suitsiiditerroristist ilus tüdruk kõnnib tangi poole kus peal istuvad teda jõllitavad sõdurid.

    ja kui tahad internetikuulsust siis joonista kogu see tabel erinevates kombinatsioonides läbi :)

    16. aprill 2009 - 09:51:05 · Otselink

  • /"...samuti on siukest kraami palju liikvel."/

    Mnjah, ja ma - ullike - lootsin, et mul on "oma nägu". :)

    Väga huvitav kuulda teiste arvamusi. Siin juba kahelt tulnud laias laastus samasugu soovitusi. Kena, aint et... Mul jällegi just nende ülalmainitud "lugude" suhtes väike tõrge. Netiavarused on PUNGIL täis pilte/joonistusi, kus pildi keskel on "tegelane". Mitte, et ma suur abstraktsionismi austaja oleksin, aga jätkuvalt hämmastab, KUI üksluine see maailm on. 90% juhtudest hõlmavad need pildid fantaasiamaailm/manga/sexygirl- teemasid. Minu jaoks pea eranditult juba eos üliebahuvitav, ükskõik kui meisterlikult teostatud (õige väheste eranditega).

    Ja et ma nüüd selle peale kibestunud kõvatajana ei tunduks, siis omalt poolt mõned (kiiruga valitud) huvitavamad tegelased:

    http://www.davidfoldvari.co.uk/index.html
    http://www.jamesjean.com/
    http://www.joshcochran.net/index.php
    http://www.sebjarnot.com/

    Need toodud siis suht ühesuunaliselt illustraatorid. Ning kuigi ka nemad teevad vägagi figuratiivseid asju, on nende tehtul minu jaoks vähemalt "oma kiiks" juures.

    16. aprill 2009 - 16:56:32 · Otselink

  • mutor† 14 a

    david'i stiil mulle ei istu, ei tea, kuidagi külmaks jätab. james'i sketchi'd see eest on sellised, et neid jääkski vaatama, tekib suisa küsimus miks ta üldse vaevub lõpetatuid töid tegema,. kaks viimast tegelast ka väga hea joonega.

    originaalsuse poole pealt nii palju, et see tekib töödes automaatselt kui kunstnikul on selge tunne mida ta tahab edasi anda, asi läheb hukka kui rõhutakse puhtalt kiiksu ja originaalsuse peale, tavaliselt need tööd tekitavad mingi ahaa momendi ja siis edasi muutuvad igavaks

    22. aprill 2009 - 23:57:37 · Otselink

  • Ooker 14 a

    Mina olen piltidel leiduva narratiivi osas doodletommiga nõus. Enamus lugusid internetis leiduvate joonistuste puhul (kus loole rohkem rõhku on pandud) on on ee... kuidas öeldagi... banaalsed või infantiilsed.

    23. aprill 2009 - 10:13:44 · Otselink

  • on t6esti head midagi pole öelda!

    28. aprill 2009 - 13:58:25 · Otselink

  • Jolly† 14 a

    nägin seda A-Z of Awesomeness linki ja tuli komment

    " ja kui tahad internetikuulsust siis joonista kogu see tabel erinevates kombinatsioonides läbi :) "
    meelde :)

    30. juuni 2009 - 23:35:37 · Otselink