Koostööpakkumine PHP gurule

  • testike 10 a

    Pakun motiveerivat arenguvõimalust ning osalemist huvitavas veebiprojektis lahtise peaga programmeerijale. Kui oled ambitsioonikas ja arenemisvõimeline, suudad mõelda väljapoole raame ning täidad julgelt väljakutseid esitavaid eesmärke, siis oled just see keda otsin.

    Ootan sinu julget kaasarääkimist veebiprojekti visioonide loomisel ning härjal sarvist haaramise stiilis pealehakkamist.

    Kui sinu pea kohal läks nüüd pirnike põlema ning kui suudad kokku panna vägeva veebikeskkonna, kasutades selleks moodsaid lahendusi , siis saada mulle kohe näiteid oma tehtud töödest ja arendustest siia postkasti või mailile kootmartin@gmail.com. Kui näen õiget ja tõsiselt huvitatud inimest, räägin projektist lähemalt. Tegemist ei ole ainult ideega, vaid projekt on toimiv koos arvestatava kasutajaskonnaga.

    17. aprill 2013 - 21:56:24 · Otselink

  • aivopaas 10 a

    Ja nagu ikka, pole töö tasuvuse teemal silpigi juttu.
    See ei kõla mitte pakkumisena vaid pigem õngitsemine kus sööt on sobiv võib-olla esimese-teise kursuse tudengile kel veerand kuni pool kohta kooli kõrvalt oleks ehk vaba aega võtta. Ja vaevalt temagi kõigest põnevat väljakutset taga ajab.

    18. aprill 2013 - 15:05:16 · Otselink

    3

    • ükskõik, kui sitt on kuulutus võiks kommenteerimata jätta, las õngitsevad , kui ei sobi pole mõtet ju plõksutada

    • ... aga selline õngitsemine on ju nõme, et mitte halvemini öelda ...

    Loe kõiki

  • testike 10 a

    Nagu ka pealkiri ütleb on tegemist koostööpakkumisega, et leida õiged tiimililikmed, kellega ühte konkreetset projekti edasi arendada. Milleks lubada kokku pudrumägesid ja panna rasvaseid söötasid, kui selle otsa hakkab üksik näljane kala kes tegelikult kõhtu ei täida. Pigem olen avatud kõikidele huvitatud spetsialistidele, kel võiks olla piisavalt vaba aega millegi uuega tegeleda. Kui selleks spetsialistiks osutub ka esimese kursuse tudeng, siis mis saab selle vastu olla. Oleme ju kõik kusagilt alustanud...

    18. aprill 2013 - 19:52:53 · Otselink