Magic Mouse abi

  • Mihkel 12 a

    Muidu äge pilbas see, aga juba pikemat aega tundub, et oleks vaja hiire puutele reageerivat ala vähendada. Nimelt harjumus hoida kaks näppu hiirel ja teise sõrmega tulevad lambiskrollid sisse.
    MagicPrefs'iga saab ilusti ala väiksemaks teha küll, aga vähemalt mul mingi haige kala sellega: kui ala väiksem, siis pole võimalik kerida kui teine näpp puudutab kinni keeratud ala pinda.
    Kui keegi oskab midagi tarka soovitada või teab mõnda muud head juhtmevaba hiirt 360 skrollpalliga siis oleks tänulik. Mighty mouse oli suht ideaalne, aga selle nibu võis puhastama jäädagi.

    17. august 2011 - 12:54:15 · Otselink

  • matude 12 a

    Better Touch Tool, http://blog.boastr.net/

    Täiesti geniaalne programm, kõike saab muuta ja teeb Magic Mouse-ist minu jaoks kõige parema hiire mis praegu saadaval on. Täitsa tõsiselt kohe.

    17. august 2011 - 13:40:37 · Otselink

    1

    • ei mäleta kas selle better touchi vms muu maci hiireabilise pärast läks mul asi nii peeti, et ka multitouch enam ei töötanud :D

    Loe kõiki

  • PeZ 12 a

    MagicPrefs ka abiks.

    17. august 2011 - 13:51:39 · Otselink

  • Mihkel 12 a

    Tänud.
    MP nagu öeldud teeb mingit jama – kui piiratud alaga hiirel tahad kerida peab kinni keeratud alalt näpu üles tõstma. Muidu ei tööta.
    BTT muud funktsuioonid töötavad (nagu nt tagurpidi scroll :), aga Ignore ala muutmisest kasu pole mul – Live Previews näitab et saab aru, aga kui nt Safaris kerima hakata siis ikka kogu ala aktiivne :(. Huvitav kas seal peab selle ignoorimise kuidagi eraldi lubama kuskilt?
    Ilmselt siis minu setupi viga. Nii maagiline hiir mul, et ei mõju ükski loits krt.

    17. august 2011 - 14:23:46 · Otselink

    1

    • Hmm, ehk tegid midagi vist valesti jah, sest hiire aktiivse ala määramine töötab mul ikka üle mac-i.

    Loe kõiki