Vaja Wordpressi arendajat-progejat

  • matude 12 a

    Hei pixli progejad, otsin adekvaatset Wordpressi arendajat.

    Projekt selline kus tavakasutajad ja niisama külastajad näevad ca poolt sisu ja kui sa valid ühe kolmest paketist ja maksad läbi Eesti pangalinkide iga kuu mingi summa selle eest siis saad ligipääsu kogu kodulehe sisule, mis hõlmab endas videosid, artikleid, foorumit.

    Ehk siis vaja Wordpressile ühendada külge foorum, mingi membership plugin või software (näiteks amember.com), muuta osa sisust tavakasutajatele varjatuks mingil viisil, võib vabalt kasutada ka kahte erinevat theme-i, üks tava külastajatele, teine tasulistele kasutajatele.

    Kujunduse WP theme on olemas, Thesis-e (http://diythemes.com) peal.

    Olen natuke juba lootust kaotamas, sest siiamaani on kontakti olnud vaid mitme algajaga, kes väidavad et teevad asja 70 euroga ära ja hiljem loomulikult loobuvad kui taipavad et tegu on ikka tsipa suurema projektiga. Seega nüüd sooviksin leida vähe professionaalsemaid progejaid.

    Või kui mõni väikefirma oleks nõus asja ette võtma siis võite ka julgelt ühendust võtta?

    E-mail on matude@matude.com. Võtke julgelt ühendust, küsige mis pähe tuleb, anna rohkem infot, öelge umbkaudne hind jne.

    Aitäh lugemast! :)

    20. juuli 2011 - 19:43:07 · Otselink

    2

    • Pornosaiti teed? :P

    • See on kõigi esimene mõte olnud siiamaani jah. :D Aga ei, täitsa tavalise sisuga leht, ei midagi imelikku.

    Loe kõiki

  • matude 12 a

    Ahja, tasuks mainimist, et mul oleks kohe kaks teist projekti veel anda. Samuti soovitatavalt Wordpressi peale. Üldiselt otsin endale ustavat andekat Wordpressi arendajat (või arendajaid) kellele pidevalt projekte ette sööta.

    20. juuli 2011 - 19:47:20 · Otselink

  • mbhh 12 a

    hmmm, Peep Lajal on sarnane sait tehtud, äkki sa küsid talt natuke know how'd ja ei peagi väga midagi ehitama;)

    21. juuli 2011 - 00:17:19 · Otselink

  • morris 12 a

    Võid uurida seda http://cart66.com/ (endine PHPurchase).

    Peaks lahendama vähemalt osaliselt selle ülesande:

    kus tavakasutajad ja niisama külastajad näevad ca poolt sisu ja kui sa valid ühe kolmest paketist ja maksad läbi Eesti pangalinkide iga kuu mingi summa selle eest siis saad ligipääsu kogu kodulehe sisule, mis hõlmab endas videosid, artikleid, foorumit.

    Tõnäoliselt vajab lisaarendust Eesti pangalinkide külgepookimine võid ju kasvõi julgelt küsida Cart66 tiimilt. Ma ise enda lehel http://www.vibys.com kasutan seda, töötab hästi (antud kontekstis võibolla halb näide, sest ma ei kasuta Cart66 membership managementi). Ja kuna mul on ainult Paypal küljes, siis kahjuks pangalinkide intergreerimisest selle veebipoe plugina kohta rääkida ei oska.

    Foorumina võid kasutada ju ka pluginit, näiteks seda http://wordpress.org/extend/plugins/vanilla-forums/ - ma ise sellist muidugi kasutanud ei ole, lihtsalt jäi selline silma.

    Aga samas ma jällegi ei tea, kas sa saad foorumi accessi läbi Cart66 membership managementi kontrollida aga kui selgub, et saad, siis põhimõtteliselt on su probleemid suures osas lahendatud, jääb ainult pangalingi arendus :)

    21. juuli 2011 - 08:33:21 · Otselink

  • Pangalinkidega on tõesti vast kõige keerulisem. Samas igasugusesse pluginate kompotti ma üritaks vältida. Kui muud moodi ei saa siis küll jah.

    Foorumina soovitaks üldse bbPressi (http://wordpress.org/extend/plugins/bbpress/) või ise teha custom post type põhiselt erilahendus.

    Ja 70€ sa kindlasti sellist lahendust ei saa, mis oleks veel ka jätkusuutlik :D

    25. juuli 2011 - 13:55:00 · Otselink

    1

    • 70ga loomulikult ei saa, ei tea mida need tüübid mõtlevad kes nii pakkunud on, aga tuleviku lihtsamateks töödeks on kontakt nüüd olemas. :)

    Loe kõiki

  • Matude oled sa oma tööle lahenduse ja tegija juba leidnud? E-mailile sa väga vastata ei taha tundub :D

    05. august 2011 - 11:44:32 · Otselink

    2

    • Olin Portugalis ja Hispaanias 2 nädalat, vastasin nüüd. Vabandused. :)

    • Krdi uusrikkad freelancerid :P

    Loe kõiki

  • Allar 12 a

    ai ai, kristjan, kirjutasin sulle paar kuud tagasi 2 kirja, millele vastust ei tulnud... pada sõimab katelt ;)

    07. august 2011 - 20:28:48 · Otselink