elioni veebimajutus

  • on kellegil kogemusi, on kasutanud viimasel ajal ? kas tasub proovida ? Kliendil on nagu mingi elioni ärilahenduse osana olemas elioni virtuaalserver. Samas pole nagu saanud siiani ligipääsuks vajalikke paroole jms , et saaks proovida-testida kuidas veebilahendus nende serveris töötab kuigi on nagu meilitud - helistatud:) Mehed meilivad igasugu spetsifikatsioone ja räägivad et tuleks suunata domeen alustuseks nende serverisse :(

    08. november 2006 - 13:41:23 · Otselink

  • tonal† 17 a

    kui räägid sellest püsiühendusega kaasaskäivast veebiserveri võimalusest, siis tasub ära küll. mul paar tehtud tööd on niimoodi aastaid üleval olnud. ei ole kuulnud kurtmist. pole ära kukkunud.
    suure toru otsas.
    asja juurde kuulub korralik stats.
    ja kliendi jaoks on see põhimõtteliselt tasuta asi.
    ei eraldi kulutusi veebi ülevalhoidmiseks.
    et mul vaid flashi põhjal asjad tehtud, siis ei oska öelda, milline skriptitugi asjal on. võimalik, et selle eest tuleb midagi lisaks maksta.

    08. november 2006 - 15:24:04 · Otselink

  • henk 17 a

    elioni veebimajutusega mitu ebameeldivat kogemust paari aasta tagusest ajast. pärast seda pole lihtsalt pannud sinna asju :P ei oska öelda, mis seis praegu on...

    08. november 2006 - 15:28:40 · Otselink

  • suht saast firma see elion, tarkvara vana ja pidevalt käib neil see maha

    08. november 2006 - 15:48:28 · Otselink

  • liitun kirvenäoga, mul äri1, vaja remot desktopi kasutada ja üleslaadimiskiirus ka oluline. veebimajutus tundus boonusena aga admin paneli pole ollagi jube. praegu rendin zone.ee-st 3 serverit ja selle vasta ikka naljalt ei saa. tuleb mingi idee, saab .eu lehe näit. püsti päevaga.
    see on nagu pc ja mac, kui viitsid jännata siis pole vahet.

    08. november 2006 - 23:31:32 · Otselink