Standardid kinnitavad positsiooni

  • Kid† 17 a

    Kas nested tables on ajalugu? Kas te olete märganud, et paljud hea kujundusega saidid on redisainitud viimasel ajal koledamaks. Kas see on puhtalt hea müük või muutub asi järjest enam standarditepõhisemaks. Kas web2 standardite rakendamine (nii disainis kui koodis) muudab kodulehtede tegija elu kergemaks, kui kõik üha enam standardiseerub ning fordism kinnitab kanda? Ise liigitaksin asja kahte valdkonda: kodulehed, mis toimivad kui hästi toimetatud ajalehed - rõhk sisul ja funktsionaalsusel ning teine, mis üritab pigem pildi kaudu need tuhat sõna edasi öelda. Viimasel ajal tundub, et nendest populaarseim on esimene variant.

    04. oktoober 2006 - 17:54:03 · Otselink

  • ei muutu seal midagi kergemaks, sest valmis tuleb ju ikkagi teha.

    Lihtsalt enam panustatakse veebi semantilisusesse ja paljudel juhtudel on info kerge lugemine erinevate seadmetega olulisem, kui palju kellasid ja vilesid ning hea kompa mis saavutatakse kirvemeetoditega mida erinevad seadmed lugeda ei oska.

    04. oktoober 2006 - 18:10:23 · Otselink

  • Esimene varjant toimib infomahukate lehtede puhul. Suurte infohulkade haldamine ja nende kättesaadavaks tegemine võimalikult paljudele interneti kasutajatele on mahukate veebilehtede puhul oluline ja standardid on siinkohal vägagi abiks. Üldises plaanis muudab see lõppkokkuvõtes tõesti kodulehe tegemise, haldamise ja hilisema muutmise/täiendamise kergemaks ...

    04. oktoober 2006 - 18:12:26 · Otselink