Kaitsevägi

veeb · redwall digital · kaitsevägi

veebruar 2020

mil.ee

Lühikirjeldus

Kaitsevägi teostab sõjalist kaitset ja seda juhib Kaitseväe juhataja. Kaitseväe välisveebi mil.ee uuendades töötasime põhjalikult sisuga ning rakendasime valitsusasutuste uut disainisüsteemi.

Tootjafirma

Redwall Digital

1 meeldimine
  • Helari 3 a

    Vt ka Redwalli blogist case study.

    09. aprill 2020 - 15:27:53 · Otselink

  • väga tore

    tagasisideks:

    * menüüde ja lehe sisuosade animatsioonidest tekib kiirelt epilepsia ehk piisab kui see on ainult avalehel
    * menüüd on kuvatud 3. või rohkem erinevas vormis (headeris pea ja ala, vasakul alamenüüd ja 3 nda taseme navigatsioon veel eraldi). Siin võiks olla pigem max 2 lahendust mis kataks ära sama struktuuri
    * teise astme menüüd (vähemalt päises) sisaldavad ka linke lehelt välja ja see on jabur
    * menüüde vahepealkirjadel klikkides jõuab segastesse jaotsustesse mis ei paku sama sisu mis peanavigatsioon selleks loendab (näiteks link ajateenistus ja reserv ja sealt ajateenistus https://www.dropbox.com/s/sy1kd635xwwwn55/screenshot%202020-04-09%20at%2017.13.01.png?dl=0 )
    * sageli on sisu liiga liigendatud ja tekib see olukord kus päis ja jalus ja seotud sisu on suurem sisualast ja ei on raske aru saada mis on sisu mida edastada tahetakse
    * või on sisu sootuks väljaspool kuvatavat ala (https://www.dropbox.com/s/nvskmdhe5sliu9m/screenshot%202020-04-09%20at%2017.12.00.png?dl=0)
    * kas header koos navigatsiooniga peab olema nii suur, et sisuni jõudmiseks tuleb paar "lehte" scrollida ?

    09. aprill 2020 - 17:19:47 · Otselink

  • Daniel 3 a

    Kuulge. Midagi positiivset ka vahelduseks. Oleks võinud arvata, et see tuleb väga halb. Aga see ei tulnudki väga halb. Mõni asi on sisust tulenevalt nii nagu on, aga suures plaanis on ju tegelikult päris hästi. Paaris kohas nuriseks kontrasti üle, siin-seal on tehnilisi nüansse (fotode kasutamine background imagena ja sestap 2x suurema faili laadimine kui vaja) ja animatsioonid said veidi too much, aga muidu on ju täiesti fain!

    12. aprill 2020 - 17:53:57 · Otselink

  • Sten A 3 a

    Selliste projektide nõudeid arvestades tõesti täiesti viisakas tulemus. Tagasiside kohapealt; pigem nitpicky stuff, aga disainis jäid mind häirima mõningad õhuvahed, kohati kirjatüübi liigne rasvasus ja nuppude hover efektid - kokku tekitasid pisut lohaka mulje. Nuppude implementatsiooni mõtte tagamaadest saan ilmselt aru, aga kuna hoveri noolekesele ei ole arvestatud nupu sees eraldi ruumi, siis näeb ta hoverdades väga vildakas välja. Samuti pole nool korralikult vertikaalselt tsentris (ka teistel nuppudel kus on ainult nooled sama probleem, nt slaideri nav) ja teda on feidimisel liiga vara näha, kui ta alles üle teksti sõidab.

    22. aprill 2020 - 10:52:32 · Otselink