Vuokatti Adventure Park

veeb · joni pun.

juuli 2016

vuokatinseikkailupuisto.com

Lühikirjeldus

Eestlased avasid suvel ühe Soome suurima seikluspargi. Meil oli hea meel panna sellele projektile oma õlg alla veebilehe näol.

Tootjafirma

Joni Pun.

0 meeldimist
  • me like, good job

    Kui natuke nokkida, siis instagrami oleks võinud feediga lahendada ja lehel üldse natuke napib pildimaterjali (tegelt tahaks ju ilusaid fotosid seikluspargist näha). Aga lahendus ise on väga mõnus ja teemaga kooskõlas.

    23. september 2016 - 09:11:38 · Otselink

    1

    • Täiesti nõus. Tegelikult on meil radade lehe alla tehtud interaktiivne lahendus, kuhu on võimalik radade kohta lisada nii fotosid kui videoid kohe kui klient vastavat materjali produtseerida jõuab.

    Loe kõiki

  • Põnev lahendus, aga küjenduses on vist aur otsa saanud. Ilmselt üks enim külastatud vahelehti http://vuokatinseikkailupuisto.com/prices/?lang=en vajaks särtsu. Radade lehel esimese asjana kuvada pikad safety ja rules tekstid tundub ka natuke naljakas.

    23. september 2016 - 11:38:47 · Otselink

  • Soomlased on muidugi üsna flegma rahvas ja võibolla see udune metsamiljöö esimeseks emotsiooniks isegi sobib. Aga pigem vist seenemetsa rahu ja vaikuse emotsioon ei müü seiklusparki kõige paremini. Teksti/Pildi suhte vale proportsioon on ka liiga hull.

    23. september 2016 - 19:15:44 · Otselink