Mida teha pangalink.net'iga?

  • andris 9 a

    Kas kellelgi on mingeid ideid/soovitusi mida teha pangalink.net saidiga? Eelkõige, et kas on mingeid featuure puudu või on miskit segavat või tuleks teha midagi muudmoodi? Olen praeguseks oma esialgsed ideed ära realiseerinud ning suurt midagi selle saidiga teha enam nagu ei oska.

    Huvi on muidu tuntud isikutuvastuse ning puudu olevate Balti ja Soome pankade toe lisamise vastu. Samas juba olemasolevaid Balti ja Soome ning ka väiksemaid Eesti panku kasutatakse suhteliselt vähe, nii et veelgi väiksema kasutusega protokollide lisamine tundub nagu mõttetu. Isikutuvastus on jälle keerulisem teema, mille vastu suuremat nõudlust ei paista olevat, aga mis on üsna keeruline kuna iga pank teeb seda hoolimata samast protokollist veidi erinevalt ning nende eristuste tuvastamine on raske.

    Sait on peagi olnud üleval juba 3 aastat ning viimase aastaga on teenuses sooritatud veidi üle 50 000 testmakse, millest enamus on SEB ja Swed maksed. Registreeritud kasutajaid on ligi 500. Google Analyticsi järgi on viimase aasta jooksul olnud umbes 1000 erinevat refererit ning mille järgi on võimalik tuvastada milline agentuur millisele kliendile mingit töö tegi/teeb (refereid kujul "klient.ee.dev.agentuur.ee" või "agentuur.ee/dev/klient.ee/" jmt.). Püsikasutajaid tundub olevat vähem, pigem sõltub see sellest, kas kellelgi on parasjagu vaja pangalingi tuge kuhugi lisada või mitte. On siiski ka mõned kasutajad, kes tunduvad kasutavad pangalink.net'i automaattestides – iga päev ja pikema perioodi jooksul tuleb samalt kasutajalt sama arv makseid.

    24. aprill 2014 - 15:25:34 · Otselink

  • aga pane githubi roadmap nendest requestidest ehk keegi viitsib neid puuduvaid osi arendada :)

    25. aprill 2014 - 09:48:31 · Otselink