Kuidas lahendatud .ee domeen, Edicy ja mailide küsimus?

  • MP 12 a

    Tervist!

    Ma korra olin mures, et miks Edicy emailidega ei tegele, aga vist saaks nii:

    - MX kirje http://www.google.com/apps/ -le suunata ja seal meili saab lugeda
    - A www ja domeen.ee Edicy-le suunata

    ee tld eest tuleb niikuinii maksta, aga kas see enamasti (olenevalt teenusepakkujast?) tähendab, et saan endale õiguse omada .ee domeeni, kuid DNSi serverite eest pean ise hoolitsema või tulevad pealekauba?

    Kellegil sarnane lahendus tehtud? Kuidas?

    25. mai 2011 - 20:39:03 · Otselink

  • Katriin 12 a

    Hei

    Kui Sa soovid luua kodulehe Edicyga ning siduda selle .ee domeeniga, siis on kõige lihtsam oma .ee domeen registreerida samuti Edicy kaudu ning e-mailid luua Google Appsiga, mis on täiesti tasuta teenus. Meil on Edicys olemas selleks ka põhjalik eestikeelne juhend: http://www.edicy.com/tugi/google-apps-juhend . Saame Sind meilide loomise juures ka jooksvalt abistada, kirjuta ainult support@edicy.com . Selleks, et domeen siduda Edicy lehega on vaja suunata A-kirje Edicy IP-aadressile ning lisada oma domeen Edicy kontol Aadresside alla, mis eeldab Pro paketiga liitumist.

    Domeeni nimeservereid haldab teenusepakkuja, kelle kaudu domeeni registreerid. Kui teed seda Edicy kaudu, siis saad hiljem meie abiga vajalikke kirjeid nimeserveritesse lisada või neid muuta.

    25. mai 2011 - 22:58:25 · Otselink

    3

    • Aitäh! :)

    • Sama on ka domeeni tellides, nt zone.eu, kus virtuaalserverit ei kaasne, küll aga saad isikliku juurdepääsu kõigele, mida sedistuseks vaja.

    Loe kõiki