head veebidisainerid

  • zhade 12 a

    Andke endast märku kui olete koostööst huvitatud andre@gbfmedia.ee ja samuti on ka kõik soovitused vägagi teretulnud kui keegi peaks juhtumisi teadma kedagi, kes teab kedagi, kes on üks vinge veebidisainer :)

    30. aprill 2011 - 23:19:00 · Otselink

  • leedu 12 a

    me kõik oleme väga head, keda sul vaja on?

    01. mai 2011 - 08:51:25 · Otselink

  • zhade 12 a

    Oodatud on kõik koostööaldis veebidisainerid, sest olgem ausad - kõik arvavad, et nad on jube head ja vinged disainerid aga kui tähtaegadest kinni pidada ei osata, kuid see eest tehakse jube ilusat kujundust siis kokkuvõttes on see inimene redelil madalamal kui see tüüp, kelle skill veel nii kõva pole, kuid peab oma lubadusi tähtaegade jms kohta.

    Ja nii ma siis uuringi, kas leidub neid inimesi ka, kes mõistvad koostöö tähtsust (ja oskavad oma ninaesisest natuke kaugemale vaadata) ning on huvitatud mingitest projektidest ja ettevõtmistest. Siin all mõtlengi ma siis pikemat koostööd kui, et "mul oleks ühele veebile disaini vaja" vms.

    Mõnusat pühapäeva jätku!
    Andre

    01. mai 2011 - 10:20:46 · Otselink

  • kaups 12 a

    Headel tegijatel on kõigil (üli)palju tööd ja hoolega valitakse, kellele ja kellega koos töid tehakse. Olematu enesetutvustusega on kahtlane, kas tõsine tegija selle vastu huvi tunneb. Mina ei tunneks. "Keegi-kuskil-pakub-miskit-koostööd-justkui-ajad" on ammu möödas. Aga eks see selgub ise, mis ma siin ikka targutan. Lihtsalt tore oleks, kui sellest ometi aru saadaks.

    01. mai 2011 - 11:07:59 · Otselink

  • Kaups: Sa oled liiga (heas) ettevõttes kinni ja tegeleikult liigub ringi hoopis rohkem talente kelle leiba lauale vaja. Igale kuulutusele pixlis saab päris mitu vastust ja keksmisest tegijast saab aastaga hea tegija jne jne

    01. mai 2011 - 11:21:56 · Otselink

  • Tanel 12 a

    Töövõtja ja andja suhe on vastastikune. Kui disainerilt oodatakse tähtaegasid siis peaks omapoolsed, briifid, materjalid ja hiljem tagasiside ning töötasu ka mõistliku aja jooksul ära toimetama.
    Kaupsil sellessuhtes õigus, et isegi pisikestel tegijatel on hetkel tööd korralikult ja saab valida kellele teha, mida teha ja selle kõige eest mõistliku tasu.

    lihtsalt pisike töövõtja poolne vaatenurk.

    01. mai 2011 - 11:22:34 · Otselink