e-Estonia - The Digital Society

  • jüri 12 a

    http://e-estonia.com/

    For the first time, all of Estonia's digital society solutions are gathered at one place to showcase Estonia's advancement.

    29. aprill 2011 - 14:02:34 · Otselink

  • matude 12 a

    Wow, päriselt? See küll hea ei ole ju. Väga vananenud stiil, näiteks Components lehel olev headeri scrollbar ja kõik need raamid. Disainer on vägisi üritanud kasutada tänapäevaseid elemente nagu rohked jquery liikumised, tekstide varjud, tausta tekstuur jne aga karjuvalt paistab läbi, et ta isiklik kõrghetk on olnud aasta 2006-07 ma pakuks. Näiteks avalehe slider, iseenesest hea idee ja ju keegi, kes selle kasuks otsustas, tegi seda selle põhjal, et on näinud teisi ägedaid slidereid maailmas aga kui tuli aeg kujundada 1,2,3,4 nupud, mindi tagasi vanale heale aegunud kujundusmaneerile. Või teine variant, et kujundaja on enamik asju flashile teinud ja sealt selle kokku surutud imeliku stiili üle toonud.

    Mõned detailid on kohutavad ja muudavad üldise mulje määrdunud/aegunud/lohakaks, isegi kui üldpilt esmapilgul väga hull pole.

    Kas see on äkki välismaalase tehtud? Väga selline... USA random korporatiivi kodukas tundub. Kahjuks ei kutsu absoluutselt uurima, et mis digitaallahendused siis Eestis on.

    29. aprill 2011 - 14:36:49 · Otselink

    2

    • Kahjuks nõus

    • mõtlesin et mingi sedo placeholder :s

    Loe kõiki

  • Miku. 12 a

    KLIKLOGIK OÜ is an interaction design company located in the heart of Tallinn, Estonia.
    (Yes! We operate throughout the EU, too!)

    KLIKLOGIK was founded by Kevin Jaako and Cathy Wang.

    29. aprill 2011 - 15:00:08 · Otselink

  • Tauno 12 a

    Esilehe suur banner ärimehega ei seostu sisuga, alles alalehel on juttu miks see relevantne on. Ainult et edulugu Danielist on ju väljamõeldis ja foto on pildipangast? Selle lehe sihtgrupil on kõrgesti arenenud bullshitifilter.

    Meeldib kuidas info on selgelt ja lühikeste juppidena esitatud. Neid halle valdkonnakaste on päris huvitav klikkida.

    Mis see peamine call to action on, mida ma peaks sellel saidil tegema? Et kui ma olen mõne väiksema sultanaadi ainuvalitseja ja tahan kellegile maksta et mul ka e-valimised oleks?
    Alguse kohta hea küll, see on hea link mida saata sõbrale välismaal.

    29. aprill 2011 - 23:09:09 · Otselink