Tööpakkumine: Flash

  • UX† 13 a

    On pakkuda ühekordne ülesanne, mida võiks nimetada "Flash-programmeerija assistent". Küllaltki mahuka õpperakenduse jaoks on vaja ette valmistada, ActionScript-progeja juhendi/näpunäidete järgi, hulk graafilisi objekte: bitmap'id, tekst, graafika.

    Tegemist on olemasoleva musta materjali korrastamisega: on komplekt FLA-faile, kus vajalikud elemendid sees, aga vajavad enne programmeerijale üle andmist korda tegemist, nt eri objektide registration point'ide paika panemine ja joondamine teineteise suhtes (align), korduvate elementide konvertimine movie clip'ideks ning asendamine stage'il (väljundi mahu optimeerimine), Library korrastamine, et tekiks loogiline ja hoomatav kaustade + MC'de süsteem jmt.

    Tegemist on niisiis projektiga, mis eeldab Flashi IDE valdamist, aga ei eelda erilisi teadmisi ActionScript'ist. Töö iseloom on pigem rutiinne, mida kompenseerib aga hea tasu. Hinnanguline ajaline maht: 80 töötundi (usutavasti vähem, sõltuvalt tegija oskuste tasemest). Peaks sobima igaühele, kes tunneb Flashi ning soovib lisa teenida.

    Palun võta huvi korral ühendust, tutvustades oma Flashi oskuste taset:

    Lembit Kivisik
    lembit@ux.ee
    m: 55 576 707
    Skype: lembitkivi

    14. oktoober 2010 - 03:41:50 · Otselink

  • UX† 13 a

    Tegija leitud.

    15. oktoober 2010 - 21:34:39 · Otselink