FB game Richrats

  • Laurits 13 a

    Heip,

    Tegime Garage48-l väikse mängu, mida järjepidevalt oleme täiustanud oma väikse mini tiimiga.

    http://apps.facebook.com/richrats/

    Praegu oleme aga väikse tõkkepuu ees nimelt otsime kontakte inimesega, kes oskavad hästi pixel-art graafikat teha. Plaan on natuke seda mängu consepti pixel-art põhiseks viia. Mingit ulme Pixel linna ei ehita vaid pisidetaile toome sisse esialgu.

    Kontakti võib võtta minuga: lauri@planet.ee

    Julgelt muidugi võib jagada ka ideid, arvustusi ja kriitikanooli... :)

    14. oktoober 2010 - 11:05:09 · Otselink

  • PeZ 13 a

    kas teil migni kasutamisjuhend ka on? avan, avaneb kaart, mul on migni rahasumma, aga edasi.... mignit helpi või asja kuskil ei näe :S ja pole just mänguvõõras inimene, aga ei tundu kuidagi intuitiivne.

    14. oktoober 2010 - 12:50:50 · Otselink

  • Biitnik 13 a

    Samad sõnad :) katsetamise peale sain mingi ühe hoone ostetud, aga sellegi kuskile pagana tartusse :) tahaks omale tallinnasse hooneid osta või new yorki ja miks need üldse head on? Rünnata õnnestus kah, aga millest rünnakute edukus sõltub ja mis sellest kasu on? Ehk siis juhiseid mugavamalt ja lingid/nupud võiks olla arusaadavamad, ei viitsi hoverdada igast asjast üle.

    14. oktoober 2010 - 12:58:56 · Otselink

  • Kuidagi foursquarega seotud?

    14. oktoober 2010 - 12:59:54 · Otselink

  • Laurits 13 a

    Täitsa nõustun teiega. Eks see väikese joonistamis oskusega tegelast ka otsime et mängu natuke selgust tuua. Lisaks sellele et uues versioonis tuleb uuele mängijale tipi põhine start nagu tavaliselt mängudes ikka on.

    Gameplay aga on vaikselt välja kujunemas. Asi ca kuu aega vana... ja pean tunnistama meile kõigile elus esimene mäng üldse teha.

    15. oktoober 2010 - 10:43:47 · Otselink

  • Päris vinge mäng tegelikult. Foursquare või gowallaga võiks küll seotud olla ja igalpool võiks kinnisvara saada osta. Attackimise eest saab nagu natsa vähe raha ka. Võiks veel saada endale gorillasid rentida ja mingit sõjavarustust osta, et attack protsenti tõsta või defence protsenti jne. Ühesõnaga pange edasi. ma mängiks hea meelega, kui asi areneb, ja ma arvan, et minusuguseid ei ole vähe ;)

    15. oktoober 2010 - 11:29:17 · Otselink