otsime veebidisainerit

  • zhade 13 a

    Tere! :)

    Otsime disainerit, kes suudab teha ühe erilise-kvaliteetse-luksusliku-lihtsa-moderns e veebidisaini ja sellega kaasnevad muud veebikujundused.

    Ma tean, et järgnev tingimus on üle mõistuse palju palutud aga meil oleks vaja inimest, kes peab tähtaegadest kinni. Viimane asi mida kliendid veel vajaks on üht enda arvates "kunstnikku", kes "ootab inspiratsiooni".

    Palun mõelge selle üle tõsiselt enne kui kirjutate, sest kui te ei suuda tähtaegadest kinni pidada pole teie andest ega oskustest absoluutselt mitte mingisugust kasu.

    Ootan kõikide huvitavate veebidisainerite kirju ja tehtuid töid andre@gbfmedia.ee (hiljemalt 6. oktoober 2010)

    * võite ka helistada Andre Ojakäär - 5645 1596 ja tulla kontorisse Kunderi 8A koha peale kui soovite laua taga töid näidata ja juurde rääkida.

    Otsime inimest, kes tahaks tegeleda kvaliteetsete veebikujundustega ning panustades kvaliteedile, mitte kvantiteedile.

    Esialgu prooviks omavahelist koostööd 1 tööga millest saame mõlemad omad järeldused teha kas ja kuidas meie koostöö klapib ja edasi liigub.

    Kõike parimat,
    Andre

    05. oktoober 2010 - 14:40:33 · Otselink

  • Tööd vastu võttes peaks arvestama,et olemas oleks tegija,kui ka piisavalt aega.Viimase hetke pakkumisest tulenevalt tekib tähtajast mitte kinnipidamatus ja kvantiteetne tulemus.

    05. oktoober 2010 - 23:00:54 · Otselink

  • zhade 13 a

    Nõustun täiesti.

    Kindlasti on kiirus paljude asjade puhul väga tähtis. Sellest ei pruugi ennem aru saada kui ei ole ise kliendi olukorras olnud, kliendid hindavad paraku kiirust üle kõige eriti praegusel ajal. Disainerina saan ka muidugi aru, et see ei ole hea ja ideaalses maailmas tahaksid kõik rohkem aega, reaalses maailmas aga asjad nii ei käi - õnneks või kahjuks.

    Kuid see ei puuduta praegust teemat mis on suunatud kvaliteet-veebidisainerile, keda otsime ja see on natuke teine teema. Vajan lihtsalt ühte inimest, on ka koheselt üks töö pakkuda - millega otseselt ei ole kiire, küll aga jah inimese leidmisega on. Nii, et ootan ja loodan, et selliseid leidub :)

    05. oktoober 2010 - 23:44:17 · Otselink