XCUP turniir Stereos!

  • SSSS† 17 a

    Interaktiivset jalgpalliturniiri korraldatakse esmakordselt Eestis, eesmärgiga populariseerida kohalikku jalgpalli. Oma käe on selle missiooni ellu viimiseks alla pannud ka jalgpalliklubi Nõmme Kalju ning Eesti Jalgpalli Liit.

    Unikaalsete turundus- ja meelelahutusürituste korraldamisele spetsialiseerunud OrgCom, ehk OÜ UrbanCorp koostöös Dreamcom OÜ'ga on ühendanud jõud, et tuua kokku 32 meeskonda (igas tiimis kaks mängijat) ning viia läbi suurejooneline jalgpallishow - adrenaliini, võidurõõmu ja emotsioone jagub küllaga!

    Xbox kujutab endast mängukonsooli, mille arendamisel on jälgitud kõrget kvaliteeti. Kaasakiskuva turniiri toimumiskohaks on Tallinnas, Harju tänaval asuv Stereo Lounge, mille üks sein koosneb 22st viiekümnetollisest plasmatelerist - 16 ekraani on üritusel kasutusel mängudeks ning ülejäänud kajastavad turniiritabeleid. Kõik toimub reaalajas!

    Kasutades ära Xbox 360 võimalusi saavad mängijad lõbutseda maailma keeruliseimal kujul esitatud jalgpallis. Turniiril osalejad ja pealtvaatajad saavad näha ja tunda rõõmu, ahastust ja valu, mis toimub 90ne virtuaal-minutilise video-jalgpallimängu jooksul, kus staadionid plahvatavad kirest ja atmosfäärist.

    Üritust viivad läbi jalgpallikommentaatorid, kelleks on Energy FM uue hommikuprogrammi „Good Morning Stereo” saatejuhid Madis Malk ja Mark White. Muusikat valivad taustaks Hed Kandi residendid JP ja Chris Mill. Samuti pakutakse publikule lisaks virtuaalsele jalgpallile loose, kaasakiskuvat meelelahutust, süüa ja juua.

    Xcupi vanusepiiranguks on 18 eluaastat ning oodatud on osalema nii naised kui ka mehed. Ei pea olema pühendunud jalgpallifänn või jalgpallur, et osaleda - tule ja proovi!

    Auhinnad on samuti magusad. Turniiri võitjaid kroonitakse tiitliga Stereo Xcup player 2007 ning lisaks karikale saavad võitjad ka hinnalise Xbox 360 Live mängukonsooli Euronicsilt. Teist ja kolmandat meeskonda ootavad ees väiksemad auhinnad, karikad ning üllatused.

    Xcupil osalemiseks tuleb registreeruda kodulehel xcup.stereo.eu Tänaseks on oma osalemise kinnitanud paljud oma ala parimad nagu näiteks Ats Purje (FC Levadia), Tarmo Kink (FC Levadia), Andrus Mitt (JK Nõmme Kalju), Indro Olumets (JK Nõmme Kalju), Rivo Vesik (Kais & Vesik - 2006. rannavolle maailmakarika 9s koht), Toomas Puur (Stereo peakokk) ja Kuno Tehva (Club Privé, Stereo, JK Nõmme Kalju). Mitmed osalejad on Xboxi pulti käes hoidnud vaid 1-2 korda. Selleks, et võita peaauhind ei pea olema paadunud jalgpallur või videomängu fänn. Mängu saab proovida Stereo Lounge-s iga päev, astu ainult läbi ja võta pult kätte – see kõik on tasuta, kui ostad baarist mõne joogi!

    Tule ja osale, meeldejääv õhtu on garanteeritud!

    Registreerida saab ametlikul koduleheküljel:
    http://xcup.stereo.eu

    Ajakava leiad:
    http://xcup.stereo.eu/ajakava

    Samuti on võimalik oma fännidele reserveerida laud virtuaalsel staadionil, ehk lounge Stereos!

    www.stereo.eu

    Ragne Kulderknup
    Email: ragne@orgcom.ee
    Mobiil: 56 77 0019

    07. märts 2007 - 22:17:28 · Otselink

  • SSSS† 17 a

    Korraldajate lingid samuti:

    www.dreamcom.ee

    www.orgcom.ee

    Võib-olla kedagi huvitab. Uus värk Eestis igaljuhul! :)

    07. märts 2007 - 22:18:50 · Otselink

  • padureklaam foorumis? halb toon :(

    08. märts 2007 - 00:11:15 · Otselink

  • SSSS† 17 a

    Palun mine nuta kuskil mujal. :)

    08. märts 2007 - 08:17:17 · Otselink

  • Ooker 17 a

    ...ütles padureklaamija seepeale.

    08. märts 2007 - 09:28:07 · Otselink

  • SSSS† 17 a

    Vastukajaks:

    Miks ma postitasin antud teema pixlisse? Kogu üritus kaasab endast reklaami, kujundust, süsteemi jpm - infotehnoloogiasse puutuvat. Usun, et see teema sobib ka pixlisse postitamast.

    Kui hakata võtma seda padureklaamina, siis kallis porgand ja Kalkun, sel juhul tuleks võtta igat pixlisse postitatud linki padureklaamina. Kui ei oska argumenteerida, siis soovitan kritiseerida omaette.

    Pealegi, inimesi, kes midagi proovivad korraldada ja teha on üldjuhul vähe. Kui usud, et suudad paremini, siis palun tõesta. Lapsik on tulla ja hakata kritiseerima, kui asjast suurt midagi ei teata. Usun, et kõik need, kes antud üritusest osa võtavad, saavad väga vahva elamuse!

    Kellel huvi, kohti veel on! :)

    08. märts 2007 - 10:52:40 · Otselink

  • Allar 17 a

    Tähendab, poleks olnud vaja kopeerida kogu pressikat teemasse.
    Oleks piisanud ka asjakohastest linkidest.

    08. märts 2007 - 11:27:58 · Otselink

  • SSSS† 17 a

    No palun vabandust.

    08. märts 2007 - 11:55:15 · Otselink

  • Ooker 17 a

    Ses suhtes jah, et kindlasti on tore üritus, tubli ettevõtmine ja puha, aga jutu stiil oli nagu kole reklaamipläma. Et räägime kenasti nagu inimesed siin pixlis omavahel, onju :)

    08. märts 2007 - 12:32:10 · Otselink