flash packid ja classid ja OOP

  • süntaksile saan kenasti pihta ja teiste inimeste kirjutatud custom classidega imelihtne ümber käia, aga ise pack'ide ja custom classide flashiga ühendamisega hakkama ei saa.
    Ühesõnaga, rääkige, kuskohast saaks häid tutoriale selle asja kohta, või äkki keegi viitsib paar kolm eratundi mulle anda selle kohta.

    18. veebruar 2007 - 17:28:42 · Otselink

  • nitram 17 a

    Kirupa's on päris hea tutorial:
    http://www.kirupa.com/developer/oop2/AS2OOPindex.htm

    Raamatutest soovitaksin "Essential Actionscript 2" Colin Moock'ilt (O'Reilly kirjastus).

    Ja kui ka siis ei saa hakkama, siis on alati võimalik ka suuliselt/kirjalikult emakeeles asjad selgeks teha =)

    18. veebruar 2007 - 18:47:03 · Otselink

  • livedocs.macromedia.com & google.com

    19. veebruar 2007 - 13:32:08 · Otselink

  • Tänks v2ikematu. Kirupa artikkel on tõesti hea, kuigi päris selget pilti ikka ette ei saanud. mõni on lihtsalt selline puupea. protsessipõhiselt objektile orienteerumiseks tuleb ületada mingi nähtamatu 'gap', mida peab ilgelt pressima. Raamatut mul veel pole, aga peaks vist tellima ja selle reaktsioonibarjääri ületama.
    Siiski kardan, et oleks ikkagi suuliselt vaja kellegagi paar kolm tundi jutustada mingi näite varal, kes asja selgeks teeks. Inimene õpetamas on ikka natsa teine asi, kui raamatus näpuga järge ajada. v2ikematu õpeta, pliis.

    ja no mis puutub livedocs'i ja googlisse, siis on ju loogiline, et enne kui siia postin, siis need kohad on läbitöödatud. selles mõttes võib iga abivajaja posti alla panna ühe 'targa' vastuse: "google.com".

    22. veebruar 2007 - 11:04:30 · Otselink