Start-up otsib arendajat Androidile

  • Tere! 5 kuud tegutsenud start-up, mis tegeleb uuendusliku kontseptsiooni ja globaalse plaaniga GPS-põhise mängu arendusega otsib omale Androidi platvormile äpp-i arendajat (java or kotlin).

    Senise tiimi poolt on kaetud iOS, frontend ja backend (samuti on abistamas välised nõustajad marketing strategy/legal/business). Aprilli kuu jooksul on plaanis lansseerida beta iOS platvormile ning eesmärk on sama kaugele jõuda Androidi platvormiga mai kuu lõpuks. Hinnanguliselt võtab Androidile seni planeeritud ulatuses vajaliku MVP teostamine aega 2-4 nädalat (sõltuvalt arendaja panustatavatest tundidest per week). Kõrvalmärkusena mainin, et meie tiimi idee on ühtlasi juba kogunud ka mitmete potentsiaalsete investorite tähelepanu (sh rahvusvaheliselt) ning praegusel hetkel on oluline idee oskuslik elluviimine.

    Minimaalse eelarvega toimetavasse tiimi otsime täiendavat meeskonna liiget osaluspõhiselt (nagu on koos ka kogu ülejäänud tiim).

    Kui on soov luua mängude valdkonnas uut kontseptsiooni ja arvad, et androidile äpp-i arendamine on just sinu jaoks sobiv viis selles osalemiseks, siis lisainformatsiooni saamiseks kirjuta mulle sanderhein@gmail.com (või facebook).

    21. märts 2019 - 10:42:46 · Otselink