Casper madratsid

  • Kriv 8 a

    Päris efektne kodukas. https://casper.com/ aga scrolli sujuvalt! :) (kui vaja haara scrollbarist)

    Ja artikkel mis käib kaasa: http://destroytoday.com/writings/building-the-casper-homepage/

    10. jaanuar 2016 - 17:42:12 · Otselink

  • matude 8 a

    Selline lahendus töötab hästi toodete puhul mille erinevate külgede nägemine ja ruumilise täispildi edasi andmine 2d meediumis tekitab lisaväärtust. Näiteks Apple kasutab seda tihti oma iPhone-i lehtedel, pannes need tagasihoidlikult hõljuma ja keerlema lehte alla scrollides, mis annab vaatajatele tegelikult lisainfot: see näitab kui õhukese tootega on tegu ning kui hea see iga nurga alt välja näeb. Padja, teki ja madratsi erinevaid külgi suudab meist enamik niisamagi ette kujutada ning ausalt öeldes vast ei omagi suurt tähtsust milline see madratsi alumine pool välja näeb kui ta alati vastu voodit on. Õnneks nad pole selle lahendusega väga diibiks läinud ja leht ei lae aeglaselt ning scrollib siiski peaaegu smoothilt, kuid paraku väärtus mis nende piltide ja JS-i laadimisel saavutatakse on nii väike et pigem kategoriseeriks selle napilt halvemapoolse lahenduse valdkonda kui kasuliku.
    Näeksin siin lisaväärtust kui nad oleks suutnud jätta mulje et tekk ja padi on ülikerged, nagu udusuled mille pilvemaailmas öösel end tunneb, aga see scrollimisel tulev liikumine on pigem puine ja järsk kui hästi õrn ja looklev, seega vähemalt minus seda eesmärki ei saavutatud.

    /Mul esmaspäevane kritiikameel vajas teritamist vist :D

    Edit: Isiklikult oleks sama ülesande lahendanud nii et madrats on koguaeg paigal ning alla scrollides hõljub tekk ja padi eraldi rahulikult madratsi peale nagu siidiriie vms. Ja oleks need detailid klikitavaks teinud, nii et kes vajutab madratsil saab minna kohe madratsi lehele, mitte ei pea üleval eraldi lingile vajutama selle jaoks.

    11. jaanuar 2016 - 12:23:24 · Otselink

    1

    • Hea analüüs.

    Loe kõiki

  • Sisulist väärtust see effekt ilmselt väga palju ei anna, aga sellises suhteliselt igavas kategoorias kulub taoline detail ära küll, et pisut rohkem emotsiooni tekitada ja jätta mingi eksklusiivsem mulje ehk. Kuidagi peab ju välja paistma konkurentide seast ja Casperi tooted on ka suhteliselt kallid.

    Kaalult on see leht ka ikkagi väga väike (2MB). Kogu see madratsite ja linade sprite on ainult 900KB ringis. Pole mingit loaderit ega pikka ootamist selle effekti tõttu.

    11. jaanuar 2016 - 13:11:05 · Otselink

  • tajo 8 a

    minu kaks senti on see, et ma olin enne selle artikli lehte seda uut casperi lehte 3-4 korda näinud ja külastanud ja polnud kordagi märganud, et need tekid ja padjad animeeriks end :)

    11. jaanuar 2016 - 15:39:35 · Otselink

    1

    • +1 Kui poleks siit lugenud ei oleks märganud.

    Loe kõiki