E-pood - Plussid/Miinused

  • Küsiksin laia ringi käest arvamusi Teie endi kogemuste ja teadmiste põhjal.

    Milline e-pood on parem, kas enda isiklik e-pood tellida või tellida kuskilt valmislahendus koos igakuise maksuga.

    Mis on nende vahe - Plussid ja Miinused.

    28. juuli 2014 - 18:38:09 · Otselink

    1

    • valmislahendus nagu näiteks pipfrog

    Loe kõiki

  • sõltub su ettevõtluse käibest/tuludest ja mida sa saad endale lubada. Enda jaoks paremus ei ole eriti oluline , uured poed liidestatakse niiehknaa majandustarkvaraga ja on pelgalt vahenuskihiks suurele süsteemile. Sõltub palju ka sellest mida sa ise ära teha oskad.

    28. juuli 2014 - 21:53:09 · Otselink

  • danel 9 a

    enda epood on ikka enda oma - laienda ja arenda kuidas hing ihaldab.

    29. juuli 2014 - 08:19:36 · Otselink

    1

    • sageli hing ihaldab, aga rahakott ei luba :) väiksel ja keskmisel kaupmehel on 99% juhtudest odavam rentida

    Loe kõiki

  • Dim 9 a

    Rendipoega saad poe täpselt nii ruttu käima kui ruttu tooted sisestatud jõuad. Kui sa tahad müüa, siis hea lahendus. Oma poega pead alustama kõigepealt platvormi loomisega. Välja mõtlema oma poe tuleviku, sest sa ometi ei taha katsetada katsetada ja kulutada raha katsetuste programeerimisele. Arvesta ka seda, mida kauem platvormi ehitad, seda kauem sul müük seisab. E-poe puhul on tähtis ka müügiliikluse statistika, tänapäeva tarkvaradel on seda päris hästi juba arendatud. Ise nullist väljamõelda on väga ajakulukas.

    10 aastat tagasi oli lihtsam e-poe pisike tarkvara ise teha, täna ei ole mõtet sellele aega raisata, sest tarkvarad on palju võimekamad ja neid arendatakse edasi.

    29. juuli 2014 - 11:00:22 · Otselink

  • Tasuta e-poe tarkvara täitsa saadaval(nt Opencart), mida on lihtne ülesse seada ja seadistada. Soliidne ja kena e-pood väga kiiresti. Muidugi on oluline ka SEO sinna juurde mis nõuab hulga raha. Investeerima peab niikuinii enne kui tahad müüma hakata. Niisama ei tule midagi. Konkurents interneti kaubanduses muutub üha tihedamaks ja uusi e-poode tekib nagu seeni peale vihma.

    30. juuli 2014 - 12:10:29 · Otselink

  • tfr 9 a

    Sõltub, mis Su äriplaan on. Kui selleks on lihtsalt Hiinast toodud nodi müüa 5% odavamalt kui konkurendid, siis on rendilahendus ilmselt mõistlikuma price/performance suhtega. Aga kui soovid läbi lüüa parema ostukogemusega (spetsiifilised otsingud a la autojuppidel margi-mudeli järgi, mitmest tootest koosneva komplekti kokkusobitamine), siis ilmselt pead ikkagi omaenda lahenduse välja töötama - kas siis mõne standardtarkvara laiendusena või täiesti nullist.

    02. august 2014 - 12:14:04 · Otselink