Mängude tõlkimine. Anname pensioni eas inimestele rohkem tegevust!

  • Tere,

    Pöördun teie poole ühe murega. Nimelt, tahaksin enda pensioni eas perekonna liikmetele tegevust leida. Mõte on panna neile ülesse arvutis mõned mängud, mida nad saaksid oma pensioni ajal ajaviiteks mängida, et sellega siis mõistust korras hoida & treenida.

    Nüüd tuleb ette, aga probleem. Nimelt nad ei oska ju Inglise keelt ning suurem osa huvitavaid ja lahedamaid mänge on täna just selles keeles. Kas keegi oskab üelda, kuidas sellist mure lahendada?

    Kas leidub programme või vahendeid tõlkimiseks ning kas leidub ka teisi aktiviste kes astuksid punti, mänge ümber tõlkima.

    Samuti hoomaks ka spetsiaalsete õpetuste tegemist, kuidas mänge reaalselt mängida, sest arvatavasti need kes ei oska täna inglise keelt, ei ole ka arvutiga sina peal :D

    Rahastusele jne pole isegi mõtlema jõudnud hakata, niiet kes tahab, võib ka seda kuidagi kuskilt organiseerida.

    Mis teie arvate?

    09. september 2013 - 10:26:08 · Otselink

  • viska nad vette , nad on inimesed ja kui neil on huvi, siis nad lihtsalt hakkavad mängima. Mängud ei räägi ainult keeles vaid ka visuaalses keeles

    09. september 2013 - 11:47:18 · Otselink

  • PeZ 10 a

    Selline meelevaldne tõlkimine ja koodi ümber tegemine siis juba on esiteks keeruline, teiseks kohati vist seadustele ka vastumeelt. Samas ports mänge juba on eesti keeles olemas täitsa. Tasub vaid nt Prismade odavletis ringi vaadata.

    09. september 2013 - 14:17:03 · Otselink

  • Biitnik 10 a

    Vanad inimesed on sovjeediaegne rahvas :) vene keel on pea igas mängus olemas. Või mis mänge sa plaanid neid mängima panna? Ilmselt mitte grid2 ega COD või muid häid reflekse nõudvaid mänge :) Ma ise arvan, et aeglasele vanainimesele pakub huvi ikkagi male ja sedasorti aeglased mõttemängud. Äärmisel juhul tetris vms. Nendes toimub aga tegevus mängulaual ja tõlkimise asemel on lihtsam need 3 mänguni jõudmiseks vajalikku nuppu pähe õppida.

    09. september 2013 - 14:23:50 · Otselink

  • kaups 10 a

    Kingi neile tahvelarvuti, sinna paar lihtsat mängu alustuseks. 2-aastane saab lugemata mängitud. Mitte-puuteekraan on eilne päev.

    09. september 2013 - 16:22:41 · Otselink

  • Tänan vastuste eest, eks see keeruline teema ole. Kui keegi siiski kuskilt leiab, et selline idee on teostatav, andke palun endast märku! :)

    09. september 2013 - 18:38:48 · Otselink

  • Tere. Oskan hea tõlkija. Kui on huvi , siis tehke ühendust.

    11. september 2013 - 01:18:23 · Otselink

    3

    • +1 :D See vend on juba meeleheitel, või naine...

    • :D

    Loe kõiki