uus city24.ee

  • wuzz 10 a

    http://www.city24.ee/

    otsingute osas on toimunud ikka korralik tagasiminek. välimus on nagu ka 3-4 aastat ajast maas.

    01. juuni 2013 - 11:45:58 · Otselink

  • Erkki 10 a

    Võiks koodis jõuda ka juba viimaks sinna maale, kui vaadata mobiilsestvseadmest ning reklaame ei kuvata, siis kohanduks see kasvõi nii palju, et kasuliku ala osa läheks reklaamide alalt selle võrra suuremaks. See ei ole ju nii suur arendus.

    01. juuni 2013 - 18:00:26 · Otselink

  • nitram 10 a

    Backiga objektilt tagasi otsingusse minnes oled ilusti tagasi lehe alguses ja sorteeringud jne kadunud... Otsing on ka tõesti keerulisemaks aetud - klikke tuleb igal sammul teha märksa rohkem kui varem... Ja see kogus in-line onclick="" javascripti on lihtsalt hirmutav..
    Visuaalselt on see list pisut parem kui varem - sellega paistab, et positiivsed nähtused paraku piirduvad. "Fotod" valikuga on list päris kasutu ja thumbnail on lihtsalt mõõtu venitatud. The list goes on & on.

    02. juuni 2013 - 22:27:13 · Otselink

  • otsinguvorm on ikka õudus kuubis:
    * kui ei kliki täpselt sõnal "Korter" siis ei saa dropdownist valida
    * asukoha valik, kas saab väiksemalt ja keerulisemalt?
    * blablalbala

    03. juuni 2013 - 10:24:15 · Otselink

  • Sven 10 a

    Ainuke positiivne asi on, et on loobutud flash kaardist. Ja milleks see taustapilt sinna :S

    03. juuni 2013 - 11:13:09 · Otselink

    7

    • haha, raske point on mingi tausta kallal iriseda kui peamine otsingufunktsionaalsus on pekkis :D

    • Ikka on, sest lisaks funktsionaalsusele on ka visuaal pekkis.

    Loe kõiki

  • PeZ 10 a

    enam ei lubata otse galeriisse või konkreetsele pildile linkida, kui just JPG urli ei kopeeri. või vähemalt ma ei leia kohe võimalust.

    03. juuni 2013 - 11:29:48 · Otselink

  • hallid toonid hallil?

    03. juuni 2013 - 12:40:06 · Otselink

  • lemps 10 a

    sellisel portaalil esmatähits asi nagu otsing/filter, ei tööta korralikult. Lisaks jube aeglane, andmed uuendus võtab üle 5 sek aega. UX-i pole seal küll läbi tehtud. Milleks üldse uuendus. Vana vähemalt töötas, peale mõningast harjumist :)

    03. juuni 2013 - 16:44:32 · Otselink

    3

    • või siis kv.eesse ;)

    • :)

    Loe kõiki

  • Minu arust vanal lehel oligi probleemne koht otsing. Valikuid ei salvestatud küpsisesse näiteks jne.

    Nüüd ei saa üldse aru kuidas otsida. Ma ei kujuta ette kuidas arvutikaugem inimene seda lehte peaks kasutama :)

    04. juuni 2013 - 15:56:34 · Otselink

    2

    • neil poogen tambivad lolli jõuga

    • just, et neil "oli" otsing :)

    Loe kõiki

  • Jah 10 a

    Otsing ja back-nupu teema on tõesti naeruväärsed ... ja kurvad. Lisaks häirib vähemalt mind kohutavalt sealne galeriisüsteem .. see asjatu animeerimine. No ei ole hea kasutada.

    07. juuni 2013 - 21:31:28 · Otselink

  • Allar 10 a

    Väga haige on see, et nad on muutnud vist klienti teavitamata xml struktuuri ja hetkel ei toimi sisse logimine üldse:
    http://www.php.ee/foorum/index.php?post=88576

    11. juuni 2013 - 16:34:42 · Otselink

    4

    • no sinu tund: tee valmis , kontakteeru ise kõikidega kes väljundit kasutavad ja müü

    • ;) selgus, et probleem enamusel oli parooli mitte töötamisega, need muudatused ei takistanud xml importi...

    Loe kõiki

  • lemps 10 a

    kes selle city lehe tegi?

    05. juuli 2013 - 13:39:13 · Otselink

  • Tauno 10 a

    Varem olid otsinguparameetrid URLis, sain oma otsingu bookmarkida ja iga päev uuesti jooksutada. Tallinnas lähevad üürikorterid nii kiirelt, et tahad kohe reageerida ja mitu korda päevas uusi pakkumisi refreshida. Eeldan et enamus kasutajaid on sama laisad nagu mina, ei viitsi kasutajakontot teha, otsinguagente ja salvestatud otsinguid kasutada.

    Objekti detaililehele klikates ma tegelikult objekti (või kõige tähtsamat - pilte) ei näe, kõik andmed jäävad laptopil allapoole foldi.

    KV-l samas on tekkinud mugav üürikate leidmise leht ja mobiiliapp. Statistika järgi paistab KV vähehaaval järgi jõudvat http://metrix.station.ee/?compare_id=318&site_id=1944&sort=

    06. juuli 2013 - 13:58:32 · Otselink

  • Kuldar 10 a

    Olen tegelikult viimastel kuudel arendanud ühte alternatiivi KV'le ja City24'le - nii pooleldi hobikorras. Kel huvi disaini ja flow'd kritiseerida võivad staging versiooni näha siit od.ee. Kasutajaks om ja parooliks monkey.

    Igaksjuhuks mainin ära, et City24 uuendus lõhkus impordi ära - töö käib. Usun, et ka frontend laguneb kohati mõnes brauseris veel ära, niiet sellekohta oleks samuti hea tagasiside kuulda.

    07. juuli 2013 - 21:33:01 · Otselink

    11

    • ma korterit otsides kasutasin peamise tööriistana kv.ee kaarti mitte filtrit ega listi.kui otsid kindlas piirkonnas,siis kaart parim variant

    • kuigi see tundub otse omanikult, siis portaali edu taga on ikkagi kuulutuste maht ja kvaliteet, kuulutuse lisamine peab olema kõige lihtsam

    Loe kõiki

  • Sven 10 a

    Tundub paljulubav ja visuaalselt silmasõbralik. Omaette küsimus on, kas teisest portaalist niisama sisu võib üle võtta ja kas kuulutuse omanikud sellega nõus on.

    08. juuli 2013 - 10:39:53 · Otselink

  • Kuldar 10 a

    Need kuulutused mis seal hetkel üleval on, sai vaid testimiseks üle tõmmatud. Reaalselt oleks impordi tööriist siiski omanikele endile oma kuulutuse ületõstmiseks.

    08. juuli 2013 - 10:56:37 · Otselink

  • Kethmar 10 a

    Need pluss märgid numbrite taga(otsingus) olid pisut eksitavad. Eeldasin, et peale klikkides saan numbri väärtust suurendada vms.
    Muidu näeb väga kena välja.

    08. juuli 2013 - 13:27:05 · Otselink

  • Zap 10 a

    Olen nüüd ise proovinud seda city24 kasutada ja no kurat, otsingute tegemine handheldist on ikka väga kuradi nüri. Kuldari sait oleks päris tore tegu arvestades praeguste kinnisvaraportaalide taset ning suundasi kuhu nad "edasi arenevad".

    11. juuli 2013 - 08:45:31 · Otselink

  • uskuge või mitte , aga selleks miks need saidid näevad välja nagu ämbritäis okset on oma proosaline põhjus :) sellised lihtsalt müüvad paremini, kui peensusteni lihvitud UI -de ja UX optimeeritud keskonnad . Meie erialast tingituna on meil mingi peene käärsool ja bänneripimedus, keksmine inimene läheb kohta kus rohkem vilgub.

    Ühelt poolt on juba müük see mis ignoreerib UI ja UX vajadust nendel saitidel (pange hind suurelt ja punaselt) ja teiselt poolt on ikkagi konkurentsi puudumine turul, sest pole eriti vahet kõik maaklerid kuulutavad kõikjal lisaks veel oma lehtedel jne. Pole ruumi eristumiseks ja mida keerulisem UI seda rohkem klikke mida reklaamimüügi argumendina kasutada. Neid ei koti kui keeruline on otsingufilter sest konkurentsi pole, kuulutuste tarbija monitoorib kõiki neid saite , lisaks otsib googlist, neti.ee -st jne

    Kuldar võib teha laheda disainiga portaali, aga , kui ta ei suuda seda müüa teenusena kõikidele maakleritele nagu city24 seda teeb (ehk keegi saab nende kuulutuste sisestamise vaeva eest mingit kasu), siis sinna ei teki lihtsalt sisu ja "otse omanikult" on lihtsam kirjutada oma kuulutus facebooki kus selle levikut võimendab tema sotsiaalne suhtlusvõrk. Sellesuhtes Kuldar võta tee ette suvalisse kinnisvarabüroosse ja suhtle mõne hindajaga või maakleriga ja vaata kui lähedal või kaugel nad on intenretiteenustest. Või tee cold calli erinevate kinnisvara omanikele ja tutvusta portaali võimalusi , valdavat enamust (kui vaadata kinnisvaraomanike vanust) ei koti nad niiehknaa ei oska arvutit kasutada või ei vaevu selleks.

    11. juuli 2013 - 10:51:43 · Otselink

    4

    • Saidil on paraku kasutaja vajadused eemale jäetud.

    • no aga see on ju selge , et raha ettevõttesse ei tule kasutajatelt :) muidu ei saaks sellist fopaad lubada endale

    Loe kõiki

  • Vaalase jutt jumala ōige, samas, soovitus minumeelest vale. Kui tahta olemasolevatega vōistelda, on vaja teistsugust mudelit. Vaja on kasutajaid, kui lehe külastatavus suur, tulevad kv bürood ise. Ja vilkuvad bannerid pole ainus vōimalus, alternatiiv on positsioon nii lehel, otsingutes kui uudiskirjades. Selleks et sisu ja külastatavust saada on muidugi vaja sihtgrupile suunatud ja hästi läbimōeldud reklaami, mis omakorda nōuab finantsi. Eesti turg muidugi vastikult väike, aga kindlasti targalt tegutsedes oleks vōimalus.

    11. juuli 2013 - 18:49:49 · Otselink

    3

    • lesivad pessimist, optimist ja realist rannas, päike paistab, õlu on külm ... kes teeb parema veebi :D ?

    • see vend kes arvuti taga tööd teeb, mitte ei passi rannas :D

    Loe kõiki

  • kaups 10 a

    Selles valdkonnas on varsti uudiseid oodata, rohkem öelda ei saa.

    11. juuli 2013 - 22:59:39 · Otselink

  • Scooter 10 a

    12. juuli 2013 - 10:04:30 · Otselink

  • rass 10 a

    Enamasti olen UI ja UX osas suhteliselt kannatlik aga viimane City24 kogemus ajas küll konkurendi juurde. Ei hakka lugu ümber jutustama, sai neile ka väike tagasiside meil saadetud:

    Tere

    Lihtsalt tagasisideks teile, et portaali tehniline pool jätab kõvasti soovida. Uue kuulutuse sisestamisel annab eelnevalt üles laetud pildile klikkides leht erroriteate ja kogu sisestatud info on igaveseks kadunud. Kui selle kogumisele ja sisestamisele on enam kui tund kulunud, ajab selline asi üpris vihaseks.
    -----------------------
    Tere

    Ei õnnestu kusagil errorit tekitada, kas saaks täpsustada, kus täpsemalt see error tuleb või saata print screen sellest?

    City24
    -----------------------
    Tere

    Ei oska tagantjärele rohkem täpsustada. Minu mõte oli selles, et kui enne "edasi eelvaatesse" nupul klikkimist peaks ükskõik millisel põhjusel kuulutuse sisetamise vaade kaduma (brauseriaken sulgub, kasutaja teeb kogemata refreshi, vajutab back nuppu jne), pole eelnevalt sisestatud andmed andmebaasi salvestunud. Ja see tõenäosus pole üldse väike, sest kogu kuulutuse sisestamine toimub teil ühel lehel ja ühes vaates, mitte järk-järgult.
    -----------------------
    Tere

    Me tegime selle ühel lehel sisestamise, sest kasutajad on seda aastaid küsinud, et oleks mugavam ja ülevaatlikum. Vanasti oli järkjärguline.

    City24
    -----------------------

    Vot siis, poliitiliselt korrektne vastus aiaaugust.

    12. juuli 2013 - 12:52:49 · Otselink

    3

    • Eks rahvas käib vast mõlemas vaatamas ja naljakal kombel pole City viimasel ajal enam külastatuim kinnisvaraportaal Eestis.

    • Kui nüüd Kaupo jutt tõele vastab, siis sellel turul tuleks suurem konkurents kõigile kasuks.

    Loe kõiki

  • batman 10 a

    Siin on korteri otsimis protsess hästi läbi mõeldud.

    22. juuli 2013 - 22:50:54 · Otselink