Minu e-tervis

veeb · eesti e-tervise sihtasutus

juuni 2013

m.digilugu.ee

Lühikirjeldus

Portaalis "Minu e-tervis" näed Sa oma terviseandmeid, saad esitada tahteavaldusi, määrata endale esindaja(d) ning teha toiminguid isikute eest, kes on määranud Sind enda esindajaks.

0 meeldimist
  • jüri 10 a

    Mida arvate uuest lahendusest? Kas selline Metro UI stiili jäljendav kontseptsioon antud rakenduses õigustab ennast?

    Suures pildis tundub, et kõigepealt on tekkinud vorm ja alles siis reaalne sisu ja nõuded.
    Emotsioon on täpselt selline, et selle asemel, et vajadustest lähtuvalt mõelda välja optimaalne kujunduslahendus, on võetud aluseks populaarne Metro ruudustik, mille sisse on sisu ära paigutatud. Kui kastid hästi ei jagune, siis "tühjade" kohtade peale tulevad appi Konard Mägi maalid :)

    Ma suures pildis ei arva, et selline kontseptsioon oleks lõpuni halb mõte. Ideetasandil on tegu julge sammuga ja see võiks toimida päris hästi, eriti nutiseadmetes. Küll aga on hetkel väga piiratud vormi liiga rangelt peale surutud (näide: Minu andmete muutmine, Saatekirjade vastused filter) ja ebaefektiivselt rakendatud. Kindlasti annab parandada ka UI tehnilise ja visuaalse teostuse kvaliteeti. Eriti väiksematel ekraanidel on asi hetkel väga katki.

    28. juuni 2013 - 17:24:12 · Otselink

  • tajo 10 a

    oh jah

    28. juuni 2013 - 18:44:34 · Otselink

  • Ei teagi, tegelikult metro stiil ei ole halb (responsive grid) ja kui korralikult teostada, siis kindlasti saaks asja ja õigustaks ka antud lehe puhul ... hetkel pigem häirib meeletu lohakus kuidas asi on tehtud.

    28. juuni 2013 - 19:39:30 · Otselink

    1

    • tegu oleks nagu mingi pre-alpha versiooniga millestki ...

    Loe kõiki

  • batman 10 a

    tundub jälle üks keiss kus disainer tegi vaated ja kui hanked, jutud lukus lohistati pohuilt läbi "tegemis" protsessi ei jäänud sellest midagi järgi. riigi hanked jee. "aga töötab ju"

    29. juuni 2013 - 18:01:20 · Otselink

    1

    • Sama mõte

    Loe kõiki

  • suht lamp ju, menüü nagu vikerkaar , sisse logia ei viitsind muidugi

    01. juuli 2013 - 15:59:21 · Otselink