Hiiu Lõvi Park

veeb · vigvam · white mammoth

juuni 2012

hiiu.ee

Lühikirjeldus

Luksuskorterid ja villad Nõmmel Tallinnas

Tootjafirma

Vigvam

Arhitektuurne visualiseerimine

White Mammoth

0 meeldimist
  • Ooker 11 a

    Saaks sisutekstid naaaatuke tumedamaks, kasvõi #303030 on vaesel ajal #404040 asemel täitsa abiks.
    Ja tekstide sisestaja võiks vähe akuraatsemalt linke teha.
    Muud praegu kesköösi kobiseda ei oska, muu kõik on päris hea :)

    05. jaanuar 2013 - 00:27:25 · Otselink

  • wuzz 11 a

    Ma nüüd mängiks kaupsi ja vinguks et esilehe nooltega viidad võiksid olla tekstina (mitte pildina) sest retina peal näeb rõve välja võrreldes teiste tekstidega :)

    05. jaanuar 2013 - 02:44:37 · Otselink

  • jüri 11 a

    Ma ei saa kaupsi kallal iroonitsemisest aru. Ideaalis retina ekraaniga arvestamine, rohkem või vähem, on ainult pluss. Sellele tähelepanu juhtimine ei ole kindlasti vingumine.
    Wuzz, mis see levinud praktika hetkel retina ekraanide suhtes on? Ignore?

    05. jaanuar 2013 - 13:56:46 · Otselink

  • kaupo k 11 a

    Märkus õige. Põhjus selles, et kujundus + front-end said antud veebi puhul tehtud juba üle aasta tagasi, mil retina ei olnud veel teema.

    05. jaanuar 2013 - 14:12:47 · Otselink

  • wuzz 11 a

    Jüri: Mobiili osas retina on pigem kohustuslik sest ka androidi maailm liigub selles suunas. Veebis on hetkel veel pigem ignore kuid ma enda jaoks kohati ikka arvestan retina osas - ikoonid võiks vähemalt kas fondina või 2x suurusega sprite olla. Taustad ja muu pildimaterjal on suht suva, see ei riiva väga silma ja on tavaliselt rohkem sisutoimetajas kinni mitte tehinilises pooles. Kaupsi osas iroonitsemine seisneb selles et nii kui kaups uue retina maci sai siis oli pool okia blogi seda juttu täis ning enamus kommentaare algas tekstiga stiilis "retina jaoks võiks teha seda teist ja kolmandat", kuid külastajate osakaal sellise seadme puhul ilmselt ei ületa 0,1% piiri.

    Samas huvitav seik on selles veel et üks klient paar aastat tagasi nõudis et pildid säilitaksid ka veebi zoomimise juures kvaliteedi (tavaline browser zoom), see sait sai puht juhuslikult retina toe :)

    Selle konkreetse veebi kontekstis ma tegelikult võtsin sõna pigem sellepärast et kodeerija on haltuurat teinud - tekst peaks ikka tekstina olema, mitte pildina. Lihtsalt laiskus, mitte tehniline suutmatus. Muidu korralik ja kena veeb.

    05. jaanuar 2013 - 16:35:37 · Otselink

    4

    • no väga väike protsent kasutajaid mõistab seda muret

    • Okia blogis on 2 artiklit, kus mainitud sõna retina. Sa vingud vingumise pärast., võta ennast kokku link

    Loe kõiki