Energiaturg

veeb · newton · helmes · energiaturg oü

oktoober 2012

energiaturg.ee

Lühikirjeldus

Tootjafirma

Newton

Strateegia, back-end

Helmes

0 meeldimist
  • Scooter 11 a

    Liiga Eesti Energia näeb välja.

    25. oktoober 2012 - 17:10:07 · Otselink

    1

    • tüpograafia määrab mulje kaubamärgist muuseas, üleval on kirjaviga "strteegia" on Helmese all kirjas, mitte strateegia

    Loe kõiki

  • Tanel P 11 a

    EE oli kah esimene mõte.

    Raske on lugeda. Väike tekst ja enamasti liiga hele. Minu tavalisele, ilma prillivajaduseta silmale ei piisa.

    Esileht on 1MB suur? Page Speed grade F.
    Lehitseja akna laiuse vähendamisel ~760px peale muutub leht kasutuskõlbmatuks.
    Klaviatuuriga navigeerimisel on visuaalne tagasiside puudulik.

    Saadaks testimisse tagasi...

    25. oktoober 2012 - 19:17:47 · Otselink

  • Erkki 11 a

    Avalehel on shadow pisut mööda:

    25. oktoober 2012 - 21:00:48 · Otselink

    13

    • sellesama saidi stats nädal tagasi ütles et ie on 38%. Tuleb arvestada ka et sihtgrupp on laiem kui interneti igapäevane külastaja

    • Tavaline külastaja ei saa arugi, et seal varjuga midagi katki on :P Ära fixida võiks ikka

    Loe kõiki

  • Mul oleks pigem selle väiketarbija kalkulaatori või võrdluse kohta küsimus, et miks tuuakse võrdlusesse ainult elektrienergia maksumus? Üldiselt mind kui klienti huvitab palju ma kokku tasuma pean, ning teisalt võib vähese süvenemise korral olla see info seal väga eksitav.

    Või olen ma ise millestki nii valesti arusaanud?

    Sest üldiselt inimene kes ei süvene väga, näiteks vaatab, et ohh mul korter, paneb ütleme siis keskmise elektriarve maksumuseks kuus 50 euri vajutab, et võrdle ja siis vaatab, et ohh nüüd maksab sama tarbimise juures kõik poole vähem:
    Prognoositav elektrienergia maksumus kuus (koos KM-ga):21.04 €

    Kuna see hind seal nagunii prognoositav siis prognoosige sinna see täismahus arve ka juurde.

    25. oktoober 2012 - 23:06:37 · Otselink

    1

    • Võrgutasud sõltuvad peakaitsme suurusest, seda kalkulaator veel ei kajasta. Küll tuleb parem versioon ka välja kui andmelao ligipääs olemas.

    Loe kõiki

  • ilus leht , samas need ikoonid seal slaideri juures võiks olla klikitavad , see slaiderite teema veebis ikka suht pointless

    26. oktoober 2012 - 08:49:47 · Otselink

  • Muidu korrektne leht, täidab oma ülesannet, aga avalehel allpool "sündmuste kalender" vs "küsige küsimusi" jne on nagu katki, kuigi saan aru, et parem pool peabki laiem olema - tõenoliselt silm võrdleb seda osa tema kohal ja all oleva 50/50 jaotusega.

    26. oktoober 2012 - 16:33:44 · Otselink

    3

    • sest seal on liigitus liitumispunkti järgi mitte isiku?

    • Suur osa äritarbijaid on täna väiketarbijad :)

    Loe kõiki

  • käisin arvutamas :) kalkulaatori kohalt on ebaloogiline see, et tarbimise järgi saan ma arvutada ainult aastase kulu järgi ja kui elektriarve järgi, siis saab teha ka kuu (mis on väikseim võimalik ajaühik pakkuja vahetamisel) kaupa.

    Reaalselt: kui ma tahan konservatiivset pakkumist (minu ühenduskohtade kõige mustem energiastenaarium), siis ma võtan oma eelmise talve (Sest talvel on tulevikus oodatavalt börsil kõrgemad hinnad ja kalkulaator arvutab niiehkna eelmise aasta kesmiste järgi) kõige karmima elektriarve ja vaatan sealt kulu (öine, päevane) kWh ja arvutaks. Hetkel ei saa seda teha ja ma peaks sisuliselt kõik oma arved kokku lugema ja arvutama keskmise tarbimise, et mingit reaalset kaalutud pakkumist endale tekitada.

    Liialt keeruline härrased :) olgu muudetud ka kulupõhine väiksemate perioodide peale loogilisemaks (va see , et panengi ühe kuu kulu sinna aastale mõeldud kulu lahtrisse, aga siis kalkulaaator juba valetab n: soovitab eesti gaasi 30k kWh paketti mulle koju). Võibolla on eeldus, et inimene oma aastast kulu prognoosida oskab täna veel liiga entusiastlik.

    Kui keegi kunagi seda kalkulaatorit edasi arendab:
    * Tooge välja ka see hind mis on müstiline "üldteenus", sest ka see on üks valikutest mida inimene teha saab ja seda saab samadel põhimõtetel täna prognoosida
    * Tehke lehele koht kus inimesel oleks lihtsalt ja eesti keeles (st selgitused , nubrid on numbrid) võimalik neid börsihindu näha mille järgi neid pakette kalkuleeritakse :) http://www.nordpoolspot.com/ on küll tore koht aga keskmine energiatarbija ei saa sealt midagi aru ja ei oska sealt välja lugeda nende pakkujate hinda kes reaalselt meie turule oma juhtmega täna jõuavad (liiga palju müra)

    30. oktoober 2012 - 11:47:06 · Otselink