Eesti Pank

veeb · mekaia · monstrum · eesti pank

oktoober 2012

eestipank.ee

Lühikirjeldus

Valmis on saanud Eesti Panga uus veeb Drupalil. Sait jälgib responsive design põhimõtteid ning vastab Riigi infosüsteemide osakonna poolt seatud ligipääsetavuse ja käideldavuse nõuetele (ISKE, WCAG). Projekti käigus tõime üle senise sisu Open Text Livelinkist ja integreerisime mitmete sisemiste infosüsteemidega. Disain: Monstrum Arendus: Mekaia Klient: Eesti Pank

arendus

Mekaia

disain

Monstrum

0 meeldimist
  • tajo 11 a

    http://www.eestipank.ee/

    Mekaia: Valmis on saanud Eesti Panga uus veeb Drupalil. Sait jälgib responsive design põhimõtteid ning vastab Riigi infosüsteemide osakonna poolt seatud ligipääsetavuse ja käideldavuse nõuetele (ISKE, WCAG). Projekti käigus tõime üle senise sisu Open Text Livelinkist ja integreerisime mitmete sisemiste infosüsteemidega.

    Disain: Monstrum
    Arendus: Mekaia
    Klient: Eesti Pank

    10. oktoober 2012 - 15:54:09 · Otselink

  • eks disain on subjektiivne, aga mulle tundub suht okse ja header tundub määrdunud, italic on erit räige ja tüpo tundub sellise 1998 aasta veebile sobivat. Kindlasti nähti palju tööd , vaeva ja armastust asja kalla sellesuhtes kindlasti hea töö

    10. oktoober 2012 - 16:17:25 · Otselink

    5

    • to vaalas - huvitav kes on selle lehe sihtgrupp, mina hetkel küll öelda ei oska ...

    • ilmselt palju (EU) ametnikke ja finantsektori töötajad põhiliselt . Eks tegijad teavad ehk täpsemalt nad saavad statistikale ligi kindlasti

    Loe kõiki

  • Kustutatud 11 a

    500px breakpoindist allapoole on header p2ris funky

    11. oktoober 2012 - 03:29:38 · Otselink

    1

    • vaatasin ka seda. ja tip: kuna retinamaailm lendab nagunii täiega peale siis mõtekas logo png 2x suurusega ning css'ga laius kokku tõmmata.

    Loe kõiki

  • WCAG ja muu pullikaka kõrvale jätta, siis kas tõesti on menüüdele neid jooni vaja? Silmad hakkavad verd jooksma selle joonte mere peale :)

    Otsingu tulemused võiksid informatiivsemad olla... kui näiteks "Aastaaruanne 1996. Finantssektori areng" alla ilmub mingi numbrirägastik ja sada kriipsu, siis ei ütle see mitte midagi - muidugi suur töö, aga pigem siis seda google-sarnast-description sodi ülde mitte kuvada?

    12. oktoober 2012 - 00:49:28 · Otselink

    1

    • Kõige olulisem on see, et palun tehke print lehed korda - disain disainiks, aga enamasti käiakse seal infot otsimas ja sageli printimas :)

    Loe kõiki

  • Tanel P 11 a

    Accessibility... Ainul klaviatuuriga navigeerides võiks olla aktiivne link alati eristatav, pragu linkide puhul raskesti nähtav ja piltidel eristus puudub. 'Skip to' lingid paneks peale logo.

    19. oktoober 2012 - 22:39:12 · Otselink