8750 € projekt terviklikuks brändi veebi esindatuseks

  • Nordinno 11 a

    Tuleme välja uue rõivastuse ja ehte brändiga. Toote prototüüpid on valmis ning valmistume turuletulekuks.

    Teeme projekti brändi visuaalse identiteedi loomiseks kogusummas 8750 €. Soovime selle eest brändi meediat (pildid, video) , ühendatud terviklikku veebidisaini ning IT infrastruktuuri millel seda esindada ja hallata. Soovime taodelda EAS stardiabi, milleks on vaja teie hinnapakkumist.

    Toodetud meedia peab olema uudne ja professionaalne, pildistamised ja videod võib teha samaaegselt.

    Veebidisain peab looma brändi tervikliku esindatuse. Ühtne disaini raamistik kõigis veebi visuaalsetes väljundites. Loodud meedia ühendamine disainiga nii et tekiks ühtne interaktiivne veebielamus.

    IT infrastruktuur põhineb veebipoel, mis on seotud sotsiaalse meediaga ja brändi meediaga. Näiteks faceboogi ja youtubi ühendatus veebipoega. Tagatud peab olema ka nutitelefonis hea kasutatavus. Veebipoe loomiseks soovitatavalt magento või wordpress.

    Brändi concept on olemas, luua tuleb selle terviklik veebi esindatus. Asi peab olema terviklik nii visuaalselt kui kasutatavuselt.

    16. aprill 2012 - 23:57:19 · Otselink

    2

    • Ehk ei olnud kõige mõtekam otsus, pakkumise küsimise juurde kirjutada, et sul veel raha ei ole :)

    • a mis vahet seal on... hinnapakkumine sisuliselt nagu iga teine... Peale selle, et hind on rauast.

    Loe kõiki

  • kaups 11 a

    See on enamvähem keskmise veebi eelarve, mitte kogu bränding koos massiivse professionaalse ja uudse foto, video ja tehnilise tootmisega. Pealegi ei meenu mulle hetkel väga ühtegi Eesti agentuuri, kes ühtviisi brändingu kui hea uiga epoe tootmisega hakkama saaks.

    Kuna hind on kuidagi väga selgelt välja öeldud, info ülipuudulik, abstraktsed kõlavad raamatuterminid a la "interaktiivne veebielamus", kontakte pole jäetud, samuti see, mida ja mis kujul oodatakse, lööb mul kohe punase lipukese (või mitugi) püsti. Professionaal ei liiguta sellise info peale kulmugi kahjuks. Kui eksin, siis muidugi tõstan selle peale ise imestavalt kulmu. :)

    Pigem on siin vaja brändinguspetsialiste, epoe spetsialiste ja kindlasti ka turundajaid korraga laua taha. Ning loogilist eelarvet. Alustama peab detailsest lähteülesandest.

    17. aprill 2012 - 23:53:41 · Otselink

    5

    • Seda ma ju räägingi. Briif on üldsõnaline aga mahtu oletades pole eelave reaalne. Lähteülesanne, siis eelarve, mitte vastupidi.

    • See kõlab rohkem nagu "meil on olemas sobiv pakkumine hinnaga 8000-8500€, EASi jaoks on vaja kõrvale kahte veidi kallimat pakkumist" :)

    Loe kõiki

  • Nordinno 11 a

    kontakt:

    kaarel@nordinno.com
    +37256222812

    Hinnapakkumine järgnevaks:

    3 tooteportfelli pildikogud. Tehtud väliskeskkonnas.

    2 videot 1 video toote funktsionaalsusest, 1 video brändi olemusest.

    Veebipood. Toote ost pildilt toote kui layeri drag-and-drop to chart. Soovitatavalt kasutada Magentot või ka Wordpressi. Veebipood on ühendatud youtub channeliga ja facebook page-iga. Facebook page ja youtube channel on brändi disainiga.

    18. aprill 2012 - 01:23:02 · Otselink

  • JP 11 a

    Video võin ma teha Sulle ning ka hinnapakkumise sellele! kui huvi kirjuta: jaan.parmask(ät)gmail.com

    18. aprill 2012 - 16:09:09 · Otselink