UX ja UI spetsialistidele

  • Kustutatud 11 a

    Sooviksin leida tasemel UI ja UX spetsialiste töötamaks välja innovaatilist spordivõrgustikku.

    Postitage palun oma portfellid siia teemasse, võtan ise ühendust. Seda sellepärast, et muidu postkast hakkaks lihtsalt vahutama igasugustest nn spetsialistidest.

    Palun postitada vaid nendel, kes on antud valdkondadega varem tegelenud. Palun mitte postitada kui oled:

    -ebakreatiivne
    -vähese hariduse ja haritusega
    -õppinud kunsti
    -konservatiivne
    -kogemusteta

    07. aprill 2012 - 17:58:03 · Otselink

    6

    • Joont muidugi peale ei tõmba, aga pärsib tihti. Julgen väita, et hea progeja lahendab usability küsimusi tunduvalt paremini kui kunstnik

    • ...kuid mitte paremini, kui hea (veebi)disainer. :)

    Loe kõiki

  • rain 11 a

    kes või mis sa oled üldse?
    kui sa tõesti mõtled et selline avaldus töötab sinu kasuks siis oled UX'st ikka väga valesti aru saanud

    07. aprill 2012 - 23:39:18 · Otselink

  • rp 11 a

    Noor ja vihane Eesti mees, mis muud kui edu.

    07. aprill 2012 - 23:54:28 · Otselink

  • Allar 11 a

    Liti ketast edasi ja jäta veebiteemad kus see ja teist ;)

    08. aprill 2012 - 00:36:06 · Otselink

  • Kustutatud 11 a

    Enda arust toon ma väga selgelt välja mida ma otsin. Ehk siis spetsialisti mitte isehakanud tegelinskeid kes koorivad meeletult raha ja on ilmselgelt overrated nagu väga paljud Eesti disainerid seda paraku on :) Kui keegi tundis end puudutatuna, siis sorry...

    08. aprill 2012 - 15:05:35 · Otselink

    1

    • Loe oma postitust. Selgelt tood välja mida sa EI otsi ja ka seal on vasturääkivusi.

    Loe kõiki

  • kaups 11 a

    meix, sul on UX spetsialisti tõesti vaja, sest User Experience sinu puhul, mille üks faas on ilmselt ka spetsialistidega suhtlemine, vajab küll hädasti korrigeerimist. Arrogantne ja sisutühi kuulutus jääb sinu jaoks kindlasti positiivse tagasisideta, selles võid kindel olla.

    08. aprill 2012 - 20:14:13 · Otselink

  • Kustutatud 11 a

    Paistab, et Eesti disaineril pole väga tugev enesehinnang. Kui keegi lõpuks julgeb oma arvamust välja öelda, siis tunnevad end nii paljud puudutatuna...

    Ja Kaupo... ma ei tea kas sa lugesid ka seda või mitte, aga see kuulutus on just sellise eesmärgiga siia pandud, et vältida igasuguseid isehakanud pudulojuseid kes tutorialite järgi 5 korda nupukesi disaininud ja arvavad, et on tugevad spetsialistid.

    Aga jah, võib-olla OKIA-sse võetakse tööle mehi, kes on kogemusteta, hariduse ja harituseta ja ebakreatiivne. Minu meelest iga tööandja soovib sellised töömehed välja praakida. Ja nüüd kui ma selle kohe kirja panin, et a. la pole mõttet neil, kes... , siis läks kohe mingi kirbuturg lahti siin. Kahju.

    09. aprill 2012 - 09:29:59 · Otselink

    3

    • oma peas võib ju sul selge olla keda otsid ja keda mitte, UX ongi selleks et sarnast suppi vältida mis just keetsid. ise peaks arenema natu

    • viimane polnud solvanguna mõeldud.

    Loe kõiki

  • matude 11 a

    Sa ei mõista endiselt millest ärritumine tekkis ja arvad ekslikult et see tulenes Sinu "julgest" välja ütlemisest, las ma üritan seletada:

    Sa üritad tööotsijate seast välja filtreerida vähem kogenud inimesi neid kritiseerides ja maha tehes, eeldades naiivselt, et siis tulevad küll ainult kogemustega eksperdid sinu jutule. Kuid Sa ei märka paradoksi et sellist metoodikat kasutades ei jaga Sa kogemustega ekspertide jaoks (oma soovitud sihtgrupile) ühtki kübet infot miks neile oleks üleüldse kasulik Sinu poole pöörduda. Kus on jutt selle kohta mida head nad Sinuga töötades saavad? Sa kirjutasid välja ainult need punktid millised inimesed ei tohi Sinuga ühendust võtta ning samas selle tõttu saab olema ainuke info mis me Sinu kui persooni kohta õpime fakt, et Sa mitte ainult ei solva inimesi keda sa ei respekteeri vaid lausa tunned uhkust nende kritiseerimise üle.

    Siit mõtet edasi viies võib lausa spekuleerida, et kogu Sinu eelnev töökogemus piirdubki üksnes ebakompetentsetes inimestes pettumisega ning mitte ühegi eksperdiga reaalselt koos töötamisega – vastasel juhul oleksid Sa postituse kirjutanud suunitlusega kogemusega töötajat moosida, mitte kogemusteta töötajat vältida.

    Nendest kahest mõttest tuleb välja ka põhjus miks sulle ükski töösoovija siia vastanud pole: Suure kogemusega töötajal on olemas ka suur kogemus tööle võtjate osas ning neile tundud hoopis Sina vähese kogemusega.

    09. aprill 2012 - 10:46:53 · Otselink

  • tajo 11 a

    pixel.ee - real life superheroes

    09. aprill 2012 - 11:08:57 · Otselink

    1

    • ...fueled by testosterone

    Loe kõiki

  • kaups 11 a

    Faa... 21-aastase inimese sees on ikka vinge ego üle võlli kasvanud... Ei noh, palju edu, eks elu õpetab siit edasi. Omal julmal viisil. PS. Suhtlemiskoolitusele! Või mis iganes aitaks jalad maa peale tagasi tuua.

    09. aprill 2012 - 11:24:34 · Otselink

  • Erkki 11 a

    See on see sama mees, kes saadab FB-s anonüümseid sõbrakutseid ning küsimuse peale "Kas tunneme?" ei laeku kunagi vastust. Tugev suhtleja tüüp 21. aastase nahas :)
    Samas, kui enamus kodumaiseid spetsialiste on nn alla joont, siis ehk võiks mõelda kodust välja vaatamise suunal, mitte tulla omasid poriga loopima, ise seda endale teadvustamata.

    10. aprill 2012 - 23:19:27 · Otselink