Lastehaigla veeb

veeb · velvet · bonefarm · sa tallinna lastehaigla

märts 2012

lastehaigla.ee

Lühikirjeldus

Tootjafirma

Velvet

Tootjafirma

Bonefarm

0 meeldimist
  • lemps 12 a

    täna läks livesse. Aidake järada :)

    22. märts 2012 - 16:00:12 · Otselink

  • ilus leht, need graafilised junnid annavad hea fiilingu, aga ikkagi jääb lehele sattudes natuke loll tunne ja te võiks ju oma varasemate tööde põhjal iga uue puhul juba checklist ette võtta:

    * hal tekst hallil taustal
    * kõik teie lehed tuleks kohe zoomida 120% et midagigi loetav oleks
    * tüpo paigast, alamenüüdes on kõik suht mono ja segane , alapealkirjad linkidest väiksemad jne arusaamatud reavahede suurused

    22. märts 2012 - 16:06:15 · Otselink

    1

    • jep. nii on. graafiliselt see varjude kasutamine avalehel, menüüs ja sisulehel on ebasobiv - üldine joon ja stiil on ju ilus ja puhas.

    Loe kõiki

  • lemps 12 a

    :) cheers

    22. märts 2012 - 16:08:46 · Otselink

  • tajo 12 a

    joonistused on väga ägedad, neid võiks rohkemgi olla :)

    22. märts 2012 - 16:17:53 · Otselink

    1

    • a muidu see veebiosa velvetlik if you know what i mean.

    Loe kõiki

  • Allar 12 a

    otsingukast päises joonistuse peal pole kena

    22. märts 2012 - 18:19:01 · Otselink

  • aivopaas 12 a

    Väga kaootiline esileht ja üldse disain, teksti suurused ja whitespace pole kooskõlas.
    - Menüü võiks avaneda sisu peale, mitte sisu minema lükata. Võiks avaneda juba hoveriga ja sulguda ise. Ei ole vaja sundida nii palju klikke tegema.
    - Loetamatu pealkirjade/menüü font.
    - Menüü võtab liialt palju ruumim, sisu algab alles poolest ekraanist.
    - Väga müstilised urlid. Sisuga seos olematu: http://www.lastehaigla.ee/apteek-2/ , http://www.lastehaigla.ee/kardioloogia-2/ , http://www.lastehaigla.ee/prillipood-ja-silmade-kontroll/ ja neid on veel...

    22. märts 2012 - 19:24:01 · Otselink

  • Airon 12 a

    Joonistusi rohkem - all võiks midagi veel olla maagiline footeri maa vms ja kuskilt külje pealt võiks ka mõni rõõmus koll piiluda. Dropdownides tekkivad scrollid oleks võinud siis juba ka ära disainida. :( Uudiste tabides olevad tekstid võiksid suuremad olla, sest isegi minu 1200x resoga need loetamatud ja esimese hooga ei pannudki tähele et seal kuskile klikkida saab. Samuti nõustun eelkõnelenu fontide ja whitespace suhtega. Samuti fondi valik reedab, et front-endi on teinud mäki vend seega windowsis Chrome'iga on ebameeldivalt karedad. Peamenüüd võiks ennem ennast ikka kokku ka kerida kui uuesti ülevalt tulema hakkab, et kummaline mängida seal - uus klikk kaotab maagiliselt vana ära ja uus tab hakkab juba tulema. Ma süveneks sellesse kohta veel, kindlasti annab selle paremaks teha.

    23. märts 2012 - 16:13:10 · Otselink

  • Menüüs väike bugi tundub olema, hover underline on ilmselt <li> elemendil, mitte lingil ja link listi sees ei ole block. Alajoon tekib ka siis kui klikkida ei saa (teksti kõrval hiiretades). Teise taseme aktiivsed lingid võiks kah eristatud olla (Taastusravi jms).

    Otsingus on parem tulp hea, arstide nimed ja kontaktid kohe käes. Vasak jällegi väga rskesti jälgitav, otsitud sõna ei ole kontekstis esile toodud ja trükitähtedega on see kitsas font eriti raskesti jälgitav. Ütleks, et trükitähed pealkirjades on halvema loetavuse tõttu endiselt out.

    Joonistused värvid ja layout on head, tüpograafiaga alustaks otsas.

    23. märts 2012 - 16:38:54 · Otselink

  • Ardi H 12 a

    mõnus kujundus (y)

    huvitav mul fontidega mingi kamm, OS X Chrome. keegi eelpoolkommenteerijatest nagu pole mainind, vb minu viga.. vt screenshot

    24. märts 2012 - 01:20:18 · Otselink

    1

    • Mul täpselt sama asi, Firefox 3.0.4 ja win xp

    Loe kõiki