.htaccess protected directory / custom login screen

  • Tere!

    Nimelt selline küsimus, et üks veebi alamkaust on kaitstud .htaccess parooliga, kuid oleks soov saada tavalise htaccessi halli login akna asemel nö custom login screen. Ehk siis miski taustaga tavaline html leht, kus on kasutaja ja parooli aken, kuhu need sisestada ja siis suunab vastavasse htaccessiga kaitstud kataloogi ja sooritab eelnevalt login boxi sisestatud htaccessi kasutaja ja parooliga sisselogimis operatsiooni.

    Ei oska öelda, kas on õige koht sellise asja küsimiseks, kuid ehk on olemas miski php script või mingeid muid lahendusi selleks. Loodan, et küsimus ei jäänud väga segaseks ja kellegil on kogemusi.

    Tänud ette.

    10. veebruar 2012 - 14:46:50 · Otselink

  • paries 12 a

    Siis tuleks sul teha väike PHP programm, mis peale autentimise õnnestumist kuvab selle kaitstud kataloogi sisu.

    10. veebruar 2012 - 15:00:25 · Otselink

  • Seda mõtlesin ise ka jah, et ilmselt mingi php scripti vaja, kuid suurtel google otsingutel ei suutnud midagi asjalikku leida. Ehk keegi teab ja oskab mõnd valmis scripti soovitada, mida saaks pisut vastavalt vajadusele modida, sest ise php-s väga kodus ei ole et seda nullist teha.

    10. veebruar 2012 - 15:03:03 · Otselink

  • Allan 12 a

    Nuh näiteks saab end läbi XMLHttpRequesti edukalt authentida .. kui ise nuputada ei taha, siis jQueril on see tugi igasti olemas juba -- http://api.jquery.com/jQuery.ajax/ (ja otsi "authentication") -- vaja ainult jupike teha, mis loginaknast vajalikud andmed jQuery päringule ette söödab.

    Kui väga primitiivselt läheneda, siis teadaolevalt pääsed sa piiratud aadressidele ligi, kui kirjutad aadressiks http://kasutajanimi:salasõna@www.sinuveeb.ee/kataloog

    10. veebruar 2012 - 23:14:18 · Otselink