Ekke Lainsalu aka müügiproff

  • Uus veeb nüüd laivis. Ilusa ja puhas, kuid pisidetaiel saaks alati parandada :)
    Kes tegi?

    http://www.myygiproff.ee/

    06. detsember 2011 - 13:26:31 · Otselink

    7

    • No nüüd siis tean...

    • Dreamgrow kontorist lahkusin aasta aega tagasi. Ekke lehe taga on Annes Org Marketing OÜ + abimehed. Tore, et meeldib. :)

    Loe kõiki

  • lahe leht visuaalselt ja muidugi patsutab mulle õlale

    Sinu tase: Tõeline müügiproff

    Oled superman!

    Enamik müügikaid peaksid su ees kummardama ja langema palveasendisse, kui Sa sisened! Oled Guru ja Isake, Geenius ja tõeline Müügiproff!

    Ok, on muidugi võimalik, et Sa oled müügiproff kõigest teoorias ja kliendi juures ei ole su teadmistest enam jälgegi, kuid seda tead ainult Sina ise. Vähemasti vastasid Sa nendele küsimustele selliselt, et said parima skoori. Veelkord tubli!

    06. detsember 2011 - 15:07:00 · Otselink

  • Allar 12 a

    tundub, et pole villu tehtud siiski, liiga hea....

    06. detsember 2011 - 15:13:18 · Otselink

  • matude 12 a

    Suur töö on ära tehtud, väga kõva. Logo on imelik küll ja nool meenutab mingit vana Eesti veebifirma logo (võib-olla zone.ee kasutas seda oma faviconina kunagi?) aga üldiselt väga viimistletud detailid.

    Hea näha, et html ja kujundus hästi koos töötavad, ju oli projektijuhiks keegi kes kujundusega tihedalt seotud või on html-i mees ise kunagi kujundajana tegutsenud. Igatahes mingi taoline seos on kindlalt olemas olnud, hea töö.

    06. detsember 2011 - 15:18:19 · Otselink

  • tajo 12 a

    ma võib-olla hakkan vanaks jääma aga kuidagi liiga palju asju toimub siin lehe peal - nii palju erinevaid kaste ja jooni ja nurki ja gradiente ja mustreid ja täppe ja fotostiile ja fondistiile ja fondisuuruseid ja paddinguid jne jne.

    üledisainitud?

    06. detsember 2011 - 15:22:38 · Otselink

    1

    • +1 natuke jah. Vaalaskala testi sai liiga kaua otsitud ja eriti midagi lugeda ei viitsi lehel. :D Võib-olla väikses fondis mu jaoks asi ka.

    Loe kõiki

  • Kogu asja taga oli Annes Org (kontsepti välja töötamine, copywriting, loovjuhtimine, project management jms).

    Ülejäänud tiim:
    Disain+HTML: Ardo Aednik
    Tehniline arendus: Martin Grüner, Hans Bokmann
    Fotograaf: Kaspar Saaremets photography

    Logo jäi kliendi soovil vanaks - ei tundunud meilegi eriti atraktiivne, sp ta minimalistlikult eksisteeribki. Logo päritolus ei ole kindel, aga väga vana logo ei ole..

    matude, terane silm sul. Mis seost reedab üldse?

    tajo, sorry :P

    07. detsember 2011 - 15:18:31 · Otselink

  • kaups 12 a

    Miki kõrvad :) Kerge üledisain jah, blogis palju lisapudru, mida pole avalehel vaja näidata. Raske on esilehel end kuhugi ära fokusseerida. Pilt on ülepõlenud ja ebamugavalt nina alt lõigatud, lisaks on see terav altkulmupilk nii üleekspluateeritud, ei mõju enam. Tüpograafia üsna kõikuv, samuti whitespace'i kasutus, eriti blogis. Päise stiil on muidu päris hea. "Õpi tasuta" all need kolmnurgad on kui võõrkehad.

    07. detsember 2011 - 16:10:26 · Otselink

  • matude 12 a

    matude, terane silm sul. Mis seost reedab üldse?

    Hah, arvasingi et html ja kujundus samalt inimeselt aga ei julgenud kohe nii otse pakkuda. Reetsid osad detailid mille pealt oli näha et html-i tüüp on kas ise võtnud vabaduse kujundust "edasi kujundada" või on kujundaja taustaga projektijuht selja taga seisnud, öeldes mis detaile kuidas ümber teha. Väiksed asjad nagu näiteks see, et Müügitesti lehel "järgmine küsimus" nupu tekstile on vari pandud jne.

    Vaatasin veel kujundust, grid layout on natuke katki ja fondid võiksid vähem erisuurustes olla (tundub puuduvat kindel suuruste süsteem tüpograafias). Muudab üldpildi liiga hektiliseks ja mitte terviklikuks. Samas mõistan täielikult seda et reaalsuses html-is paraku ei jõua kõike nii perfektseks teha, isegi kui kujunduses kõik korras oli. See tajo mainitud ülekujundatus võib vabalt tuleneda veel oma stiili otsimisest. Kuid nagu enne mainisin, näha on et suur töö on ära tehtud ja tulemus on väga kena.

    07. detsember 2011 - 17:01:57 · Otselink

  • igati tiptop asi :)

    07. detsember 2011 - 18:43:53 · Otselink

  • Hirm hakkas.

    09. detsember 2011 - 18:25:34 · Otselink

  • kaspar 12 a

    ei, ma ei saa aru. meil oli just juttu siin ühe kliendiga, et progejad ei oska kujundada. see leht kinnitab jälle seda juttu. ma ei saa aru, kus on teie silmad ja maitse....

    09. detsember 2011 - 20:22:08 · Otselink

    1

    • aga no mis teha kui klient sellist asja tahab

    Loe kõiki

  • Minumeelest on lehe kujundus sisu arvestades üsna kümnesse, minu jaoks on ka hirmutav, selline agressiivne turundus on mulle vastumeelne, aga eks sellisel teenusel on sellist veebi vaja vist.

    09. detsember 2011 - 20:46:00 · Otselink

  • kaspar 12 a

    " Juba üle 15 000 inimese loeb minu uudiskirja." suurem osa lihtsalt PEAVAD SED NÄGEMA. et VÕIMALIK ON. no kaks võimalust – kas jumal tuli tõesti maa peale või kas on võimalik sellist veebi teha. ma pakun et jumal tuli JÄLLE maa peale. aloha!

    09. detsember 2011 - 23:29:53 · Otselink

    1

    • vabandust, klaviatuur annab otsad nagu näha on.

    Loe kõiki