Nõu vaja seoses Googlega

  • GertK 13 a

    selline mure, et google otsimootorist kadusid päeva pealt kõik minu kodulehe kohta käiv informatsioon. Ühesõnaga, kui ennem oli erinevate märksõnade ostingus meie leht alati esilehele ja tihtipeale kõige esimene, seda juba kogu eelneva aasta vältel, siis ühel hetkel kadus kogu minu lehele viitav info ja google jaosk meid nagu üldse enam ei eksiteeri. Kas keegi oskab aidata? Mingi konkurendi pahatahtlik sigadus? mis variante siin võib olla.
    Osi]nad, millega ennem tulime v'äja esimestena: baltichouse, torusaunad, valmissaunad, kilpmajad ning esilehe peal olime veel mitmete otsisõnadega, nagu näiteks aiamajad, palkmajad, kümblustünnid jne. Täna on ainuke töötav variant otsingusse panna baltichouse.eu, mis annab ka ikkagi ainult ühe tulemuse.

    11. märts 2011 - 16:05:10 · Otselink

  • Päris huvitav viis kodulehe turundamiseks kusjuures :-) Näiteks 20 inimest otsivad neid märksõnu ja klikkavad esimesel lingil - näiteks "baltichouse" sisestades tulebki see leht vist esimeseks... ja rank kohe kasvab. Normaalne :-)

    11. märts 2011 - 16:11:53 · Otselink

    1

    • Või ei tule?

    Loe kõiki

  • Ardi H 13 a

    Kui tõesti päevapealt kadunud, siis tundub loogiline seletus, et Google ise on selle taga. Kas on avastatud miski nende mõistes pettus või muul põhjusel blacklisti sattunud.

    Vaatan et paralleelselt töötavad saidid baltichouse.eu ja www.baltichouse.eu, ega see vist kah kasuks ei tule.

    11. märts 2011 - 16:20:07 · Otselink

    2

    • Ardi H, mis mõttes paralleelselt töötavad saidid baltichouse.eu ja www.baltichouse.eu ?

    • aadress võiks alata koguaeg ühtemoodi. st - kui kasutaja trükib sisse aadressi ilma www-ta, suunatakse ta www-ga algavale aadressile.

    Loe kõiki

  • wuzz 13 a

    google viskab üldse villast peale sotsiaalse kihi sisselülitamist. üsna võimatu midagi tehnilist üles leida, mingid seosetu jutuga keskaegsed foorumid trügivad pinnale.

    11. märts 2011 - 16:27:10 · Otselink

  • GertK 13 a

    TO Devastator: tegelikult ei ole sellel kirjal midagi pistmist turundamise üritusega. Sellega sai tegeldud eelmine aasta ja kõik toimis väga hästi kuni eilseni. See, et koduleht mul täpse aadressi sisestuse järgi otsingust välja jookseb, ei anna mulle ju midagi juurde!!
    Probleem minu joaks alates üleeilsest väga suur ja tõsine!

    11. märts 2011 - 16:27:35 · Otselink

    1

    • Ah ma niisama pullin, aga peab tunnistama, et ülikõva promo saaks lehele :-) Edu lehe recoverimisel.

    Loe kõiki

  • GertK 13 a

    Vaatan täna veel seda, et google otsimootor ei ole ka viimaste päevade lõikes minu lehe kohta mingit infot sisse võtnud, aga näiteks on "valmissaunad"otsisõna all 4 lehel olemas juba minu eilne kiri google foorumisse (kirjas sisaldus samuti sõna "valmissaunad")

    11. märts 2011 - 16:33:54 · Otselink

  • Tauno 13 a

    Google võib ka Pagerank penalty peale panna kui ta arvab et tegu on link farmiga, st. kui erinevad saidid ristviitavad üksteisele. Paar nädalat tagasi Google uuendas algoritme linkfarmide ja Text Link Ads teenuste kasutajate väljasõelumiseks http://www.theregister.co.uk/2011/02/25/google_link_farm_change/

    Penaltyst saab üldjuhul lahti kui ainult ühesuunalist viitamist kasutada mitte ristviiteid saitide vahel. Taastumine võib kuid aega võtta. Google Webmaster Tools ehk ka ütleb midagi põhjuste kohta.

    12. märts 2011 - 18:56:29 · Otselink

    1

    • ma arvan, et meil on neid ristviitamisi 4-5 tk, kas see on siis juba google jaoks palju? Peaksin siis oma lehe pealt viited ära kustutama?

    Loe kõiki

  • GertK 13 a

    ma arvan, et meil on neid ristviitamisi 4-5 tükki, kas see on siis juba google jaoks palju? Lahti saamiseks peaksin siis oma lehe pealt kustutama ära viited teiste lahtede peale?

    14. märts 2011 - 08:06:53 · Otselink

  • Tauno 13 a

    4-5 omavahel viitavat saiti võidakse link farmina tõlgendada küll, mul on seda olnud.
    kindluse mõttes tasuks põhisait hoida sellisena et sellel on ainult sissetulevad viited.

    tulemustest täielik eemaldamine on muidugi karm, võibolla on põhjus muus. ma ei näe ka et saidil oleks üleliia palju linke, see partnerite leht peaks ok olema

    14. märts 2011 - 10:30:13 · Otselink