Otsin veebidisainerit

  • Otsin loovat disianerit veebikeskkonna kujundamiseks.

    Töö sisu: veebiportaali kujundusidee väljatöötamine põhivaadete alusel. Põhivaateid on 5 ja töö aluseks on tellijapoolsed wireframe'id.

    - veebikeskkonna üldine kujundus ja UI
    - avaleht
    - funktsionaalvaade 1
    - funktsionaalvaade 2
    - mouseoverid / menüüde ja navigatsiooninuppude olekud / funktsiooninupud

    Töö lõpp: organiseeritud/korrastatud PSD faili üleandmine tellijale koos intellektuaalse omandi õigustega, kirjaliku kokkuleppe alusel.

    Töö teostamise periood: 01.12-20.12.2010.

    Tasustamine: nõuetekohase PSD üleandmisel brutotasu 5000 EEK / ca 320 EUR. Netotasu sõltub arvelduse tingimustest ja maksude kohustusest telljale - võimalik arvega, ostu-müügi või töövõtulepinguga, sularahas.

    Ootan koostööettepanekut ja portfooliot e-maili aadressile egon.tamm@gmail.com kuni 28.11.2010. Portfoolio põhjal valitakse välja kuni 3 asjatundjat, keda briifitakse sisulisemalt. Töö teostaja valitakse ideekavandite loojate vahel 30.11.2010. Kirjalikud koostöölepped ja wireframe'id 01.12.2010.

    25. november 2010 - 16:01:18 · Otselink

  • matude 13 a

    Defineeri "ideekavand" palun? Paberil sketch sobiks?

    Tore näha üle pika aja üht natuke põhjalikuma infoga töökuulutust/postitust aga muidugi väike enesetutvustus tuleks ka kasuks... :)

    25. november 2010 - 17:30:13 · Otselink

  • tajo 13 a

    "Netotasu sõltub arvelduse tingimustest ja maksude kohustusest telljale"
    (y)

    25. november 2010 - 17:46:55 · Otselink

  • Hea Matude,

    ideekavandina mõistan midagi mokupi ja disainidrafti vahepealset, kus oluline on esitleda oma nägemust piiratud aja jooksul kujul, et tellijal, antud juhul siis minul, on võimalus hinnata teostaja pädevust ja võimekust antud tööd teha. Formaadilt on muidugi eelistatud digitaalne pildimaterjal, kuid ei lükka tagasi ka paberil sketchi, kui seal kujutatu on mõistetava väärtusega valdkonnavõõrale inimesele.

    Kuna kuulutus on formaadilt impersonaalne, siis enesetutvustus ei tundunud vajalik.

    Tagasohoidlikud,
    Egon

    25. november 2010 - 20:47:42 · Otselink

  • Rauno 13 a

    fck ye... http://www.supernicestudio.com/rfp/

    26. november 2010 - 00:44:10 · Otselink

  • Troll,

    enne kui omale naise partneriks koju tood, siis soovid veenduda, et ta sulle sobib - date'id, ühispuhkus nädalavahetusel, välisreisid. Mitte vastupidi. Ei leia, et põhimõttelisel tasandil äripartnerlus teistel alustel peab toimima.

    Ei soovi crowdsource'ida, vaid veenduda valikus. Kes ei soovi või ei taha pitchida, võib vabalt kirjutamata jätta. Tänan vastuse eest Troll, teiega siis ei arvesta.

    Egon

    26. november 2010 - 08:43:52 · Otselink

  • kaups 13 a

    egontamm, siin ma nüüd vaidleks vastu ja võrdlus naisega päris ei päde. Me oleme üha enam propageerimas Eestis seda, et mitte teha tasuta proovitöid. Nii ei käi asjad, vähemasti omakulud peab ära katma. Kõigil on rohkelt tööd ja oodata, et keegi, kes vähegi tasemel, midagi tasuta tegema hakkab...

    Esimene valik tuleks teha portfolio alusel, sealt edasi 2-3 kellelt tellida disainiproov ja arveldada see mõõdukalt nendega, kellega ei lähe asjaks. Võitja saab "preemiaks" tellimuse enese. Tõsi, eelarve antud pakkumises on ikka totaalselt alla arvestuse.

    26. november 2010 - 10:07:58 · Otselink

  • Kaupo,

    võrdlus vastassooga tekkis läbi mõtte, et sujuva ja viljaka koostöö/ kooseksisteerimise jaoks on vaja teineteisemõistmist inimeste vahel. Ideekavand / visand on nagu miniseelik, mis näitab eesootavat, kuid jätab apetiitsema väärtuse veel varju.

    Pakkumises on väga kindel ajaraamistik ja seda põhjusega - kellel on antud perioodil tööd meeletult ning 100% keskendumine võimatu, teab sellega ise arvestada ning ei paku ennast välja, kui võimalikku partnerit.

    Meie loogikad kattuvad valiku tegemisel. Portfooliote alusel valitakse välja kuni 3 inimest, keda täpsemalt briifitakse. Valiku aluseks on subjektiivne arusaam portfooliotes olevatest projektidest ja disainikeelest. Peale briifimist on ju võimalus tööst loobuda, tõsisematel huvilistel aga võimalus ennast tõestada vabalt valitud meetodil ideekavandiga. Kui selle kavandi eest tuleb tasuda, siis vastavalt omavahelistele kokkulepetele ja otsustele. Ei näe, et meelevaldne visandite / mokupide tasustamine paremat lõpptulemust garanteerib.

    Kahjuks on meil kõigil eelarved ja piirid, milles püsida. Kummastav on lugeda väga resoluutse alatooniga arvamust, et töö ja tasu ei ole kooskõlas. Sellise avalduse tegemiseks puudub teil konkreetne info, Kaupo.

    Tänan kõiki, kes on seni soovi avaldanud. E-kirjadele vastan tänase jooksul.

    Egon

    26. november 2010 - 11:51:06 · Otselink

  • kaups 13 a

    Egon, kui minu avalduse tegemiseks puudub konkreetne info, siis on lähteülesanne puudulik.

    Aga kui räägitakse PORTAALIST ja 5-st vaatest, siis on eelarve naeruväärne, maksud veel maha ja autoriõigused ära. Korruta kümnega, saad turuhinna. However, saan aru, pappi pole, aga siis leiad ka vastava tegija ning tuleb vastav tulemus. Midagi pole teha. 300 000 - korralik pereauto, 30 000 - tossav Sierra mis järgmises kurvis sumpsi alt ära viskab. Ajab asja ära? Ei aja. Rääkides võrdlustest.

    Minu point on - saage aru, sa küll kangesti tahad, aga ei saa ehitada pilvelõhkujat 5 keegu eest. Millal ometi aru saadakse, et odavalt saab ainult surnult sündinud lahendusi? Veebitegemine ei ole enam "programming html for food", see on teadus, kunst ja oskus ning maksab vastavalt. Sellise ülesande/budjetiga sa pigem solvad siinset rahvast. Selge see, et papp pole töö juures peamine point, aga see koht peab ka korras olema nagu iga teine lüli ketis.

    PS. Kas "sularahas" tähendab, et petetakse "soovi korral" riiki, süüdimatult?

    26. november 2010 - 15:14:30 · Otselink

  • Esmalt - tänan kõiki, kes oma koostööhuvi ülesse näitasid ning oma porfooliod saatsid. Töötan need läbi ning suure tõenäosusega briifin homme 3 disainerit, kellega sisuline infovahetus jätkub. Suurepäraseid disanereid on Eestis oodatus rohkem.

    ---

    Lugupeetud Kaupo.

    Teie tagasiside ja kommentaarid koostööpakkumisele on selgelt demagoogilised ja antud teemat mitte puudutavad. Viimast, otsese isikliku ründena tajutavat, kommentaari ei oota inimeselt, kelle nimi on seotud valdkonna juhtivagentuuriks tituleeritud ettevõttega. Antud juhul diskrediteerisite te kõigi pakkumisele vastanute oskusi ning huve.

    Sularahas arveldus toimub kahe füüsilise isiku vahel kirjelikul kokkuleppel, mille korral teenuse osutajal/müüjal lasub kohustus deklareerida saadud tulu füüsilise isiku tulude deklaratsioonis.

    Egon

    28. november 2010 - 14:23:18 · Otselink

  • wuzz 13 a

    juhtivagentuur? haha wtf? :)

    28. november 2010 - 14:25:08 · Otselink

    1

    • fuckyeahhh test

    Loe kõiki

  • Mäsasja te möllate siin, tööd pole teha vä :P Marss arvuti juurde!

    29. november 2010 - 13:44:19 · Otselink