Javascript abi vaja

  • Tuttav palus et vaataksin mingi tema photoshop/DW tehtud html lehe üle, et ie-s ei tööta mouseoverid. Asendasin siis lihtsalt javascripti, mis ütleb et see pilt muutub onmouseover hover pildiks ja onmouseout tavaliseks.

    Esimesel lehel millel nii tegin works like a charm. Siin.

    Teisel lehel on neid pilte rohkem ja tõesti tundub nagu täiesti random kas tomib kood v mitte. Mõnel pildil toimib ja mõnel mitte. Igalpool pm copy paste koodist tehtud ja ei saa mina aru milles asi võib olla. Oskab keegi öelda milles võib viga olla? Siin teine leht kus hakkasin neid muutma.

    01. november 2010 - 18:07:59 · Otselink

  • Kid† 13 a

    Kasuta CSSi. Pole näinud, et keegi praegu veel JSiga image hovereid teeks. Teine variant - kasuta jQueryt. It's easy.

    01. november 2010 - 18:26:51 · Otselink

  • Esimene asi kui lehte nägin hakkasin ümber kirjutama seda kõik - kuna aga raha ei maksta selle eest, siis ei näind mõtet selle peale niipalju aega raisata - see oleks ilge nuss kõik old. Sain esimese lehega ilusti poole tunniga hakkama ja mõtsin et tuleb kõik copy paste nüüd aga näe.

    Jube kui katki see leht operaga on. oiappi. Aga thnx. Uurin seda jQuery varianti. Ei ole eriti pädev koodija, niiet olen ennast enamasti sellest eemale hoidnud.

    01. november 2010 - 18:37:16 · Otselink

  • Noh jah. Hakkasin siis jQueryga tegema ja näe mis välja tuli. Osad hover pildid ei olnud üldse kaasas failis mis alguses sain ja tuli ka veel paar näpukat copy paste ajal ja oligi viga paaris lollis arvuti taga. Selle lehe jätan nagu on JSiga aga järgmise proovin siis jQueryga teha.

    Thnx.

    01. november 2010 - 19:09:55 · Otselink