freelance print disainerid

  • zhade 13 a

    Hei!

    Olen siit varemgi otsinud ja nii mõnedki head ning tublid kontaktid saanud kuid alati tuleb ka hulganisti spämmi ja offtopicut - äkki seekord on teistmoodi :)

    Töö kirjeldus: Vajaks print disainereid, kel on vajalikud teadmised trüki ettevalmistusest (tead mis on trükifail ja mis on bleed) ja oskused ilusaid kujundusi teha.

    Samuti oleks huvitatud vaid nendest inimestest, kes on 9st 5ni kättesaadavad (kui mitte sellel kellaajal siis kas õhtu poole vms) aga kindlasti peab inimene kättesaadav olema - e-mail, telefon, msn, skype vms. On üsna kummaline kui e-mailile tuleb vastus kahe päevaga aga paraku elu on näidanud, et see on probleem nr 1 :)

    Seega kiirus ja kättesaadavus on praegu tähtsad nii, et kindlasti arvestage sellega. Ma ei ütle, et kõik sellega arvestama peaks - lihtsalt mina otsin selliseid inimesi ja teistel palun mitte kirjutada.

    Saada mulle meil andre@gbfmedia.ee kirjuta kus sa praegu töötad või mis teed, mis kellaaegadel töölainel viibid ning mis kanalite pidi sinuga kõige kiiremini / paremini kontakti saab ning pane mõningad oma tehtud tööde näidised.

    Tähtaeg: 26.08

    24. august 2010 - 18:26:14 · Otselink

  • Päris huvitav:

    Disaineritest, programmeerijatest ja teistest kuldsete kätega inimeste kontaktidest puudust ei tule, seega võin garanteerida,
    et saate alati kõik oma asjad kiirelt ja professionaalselt ega pea muretsema, et asi takerdub ühe tegija inimvõimete taha.

    Hinnavaatlusest siis...

    25. august 2010 - 18:45:32 · Otselink

  • Allar 13 a

    siit saab odavat tööjõudu ja HV'st rikkaid kliente - pisness! :P

    25. august 2010 - 19:38:31 · Otselink

  • Ooker 13 a

    muhe biznis :)

    25. august 2010 - 20:56:57 · Otselink

  • kass 13 a

    Mind huvitab pisut see, et kas gbfmedia omab tõesti arvestatavat kompetentsi internetiturunduses kõigis nendes keskkondades või on lihtsalt pildile kõik meeldetulevad ja popimad internetikeskkonnad pandud? Nii see kvaliteet kaobki ja klient tulemuseta jääbki, kui kõik ütlevad, et oskavad kõike ja on parimad kõiges! Pigem tasuks ikka keskenduda sellele, mida reaalselt kliendile pakkuda suudetakse.

    Kui eksin ja tõesti olete kõigis nendes keskkondades turundamises oma ala spetsid, siis respekt!

    25. august 2010 - 23:07:14 · Otselink