Head dokumendi hosti ?

  • Võiks olla nagu Google Docs aga lihtsam, lugeja juurdepääsu peaks saama piirata, dokumentide struktureerimise võimalus ja loetav preview. On midagi sellist olemas ?

    20. august 2010 - 15:00:37 · Otselink

  • zoho ntx?

    20. august 2010 - 15:11:53 · Otselink

  • Liiga bugine ja keeruline see Zoho.

    Mul vaja, et tüdrukud lihtsa vaevaga saaksid koosolekute protokolle üles panna ja siis soovijaid neid niimoodi lugeda, et panevad lihtsalt parooli lahtrisse ja neil kohe ees kogu puu ja kõik failid ja saavad kohe lugeda.

    Upload ftp-sse ja Wordpressis sellele lingi tegemine on selgelt liiga keeruline. Google Docs muidu sobiks aga tal ei saa seda conversion optionsi permanentselt uncheckida ja ma arvan, et isegi selle igakordne äravõtmine võib kujuneda ületamatuks. Ühesõnaga vaja midagi lihtsamat.

    20. august 2010 - 15:50:58 · Otselink

  • õpi kratt selgeks ja kõik ongi lihtne :)

    niipea kui asi läheb õiguste määramiseks üle kataloogipuu ei saagi enam midagi lihtsat olla, sest peab tegelema kasutajate haldamisega. Kui seda vaja ei ole, siis koosoelku protokolli alati protokollida osalejate e-nmailid ja pärast koosolekut need laiali saata.

    worpressi saab ka e-mailiga poste saata

    20. august 2010 - 16:12:33 · Otselink

  • Ilmselgelt tegelen mingi asjaga, millega ei ole vaja niipalju tegeleda.

    Kui ma ise seda asja toimetasin, siis lükkasin dokumendi ftp kaudu netti, tegin Wordpressi lingi juurde ja juurdepääs sai piiratud nii - ühe lihtsa primitiivse salasõnaga. Mingi riigisaladusega tegu pole, kasutajate haldamist ei ole, lihtsalt asjaosaliste soov, et asjad netis laiali ei vedeleks.

    Teemaga tegelejad (enamasti tüdrukud) vahetuvad iga aasta ja on erineva arvutikasutamise alase võimekusega, seega oleks hea, kui oleks mingi stabiilne, hästi lihtne dokumendi host, kus midagi tuksi ei saaks keerata ja ei oleks üleliia keeruline kasutajale. Mõtlesin, et suures start-uppide sajus kuskil kellelegi midagi sellist silma jäänud, aga vist ei ole...

    20. august 2010 - 16:28:20 · Otselink

  • No a mäpi siis ära ftp sait windows explorerisse , tüdrukud kopivad failid nagu ikka kopitakse faile, veebis pane kataloogile htaccessiga kõikidele failidele üks parool.

    Kõik saavad kõike lugeda ja salasõnade distributsiooniga ei pea tegelema. Kui peaks tegelema salasõnade distributsiooniga, siis võib samahästi ka protokolli kirjale lisada ja ei pea salasõnadega jändama

    20. august 2010 - 18:03:14 · Otselink

  • scribd on ka huvitav asi. Saad tydrukute fb kontod küsida ja jagada sinna.

    20. august 2010 - 21:54:46 · Otselink