web form data to sms

  • magnus 14 a

    oskab keegi pakkuda mingit võimalikult lihtsat ja odavat(tasuta?) võimalust?

    20. november 2009 - 00:07:55 · Otselink

  • tfr 14 a

    Tasuta variandid on üldiselt kanajalgadel - täna on, homme enam ei tööta, keegi ei anna mingitki garantiid, et see kunagi kohale ka jõuab.

    Uuri Telejazzi või Mobit - teed lepingu, teed mingi PHP skripti, mis formi data HTTP requestiga neile submitib, maksad umbes 70 senti kuni krooni SMSi eest.

    20. november 2009 - 04:22:42 · Otselink

  • poolvalmis lahendusi leiab siit-sealt hinnaga u 1kr sms, mida pole väga keeruline oma php-ga siduda. Minuteada isms.ee pakkus isegi hinnaga 50senti tk.

    Ise olen kunagi katsetanud suvalist mobiili, mis mingi programmi abil lasi http requestide vms-ga saata sms-e. Sellisel juhul maksad vastavalt mobiilioperaatori lepingule. Mul kusagil peaks vedelema ka üks Ericssoni terminal G36, mille usb-ga ühendad arvutiga ja kui hästi mäletan siis oli ka kaasas programm, mille said siduda kasvõi exceli macroga või siis http post.

    Kui sms-ide kogus väiksem, siis ise olen teinud ühel juhul sellise lahenduse, mis kasutab itb.zorro.ee lehte (pead olema zorro kõnekaardi klient - mingit kuutasu kaasa see ei too). Seal saab iga konto omanik saata TASUTA 5 sms-i päevas. php-script jälgib et iga järgmine 5 sms-i saadetakse eraldi konto alt. Selline lahendus muidugi mõeldav kui kuus alla 500 sms-i ja ega nüüd peale selle mainimist tea, kui kauaks see võimalus jääb :p

    20. november 2009 - 05:50:12 · Otselink

  • ints† 14 a

    Isms tundub sõnades hea ja samas väga imelik.

    Reeglid, millega nõustud:
    5. iSMS-i õigused:

    5.1 Kasutada klientide telefoni numbreid ja e-maili aadresseid reklaami ja uudiste edastamiseks.

    5.3. iSMS-il on õigus kontakteeruda saidil registreeritud kasutaja "Windows Live Messenger" kontaktlistis olevaid inimesi, et anda teistele teenusest teada. iSMS kontakteerub ülalmainitud inimesi registreeritud kasutaja nimelt.

    Samuti isiklikult ei usalda enam juba mõnda aega firmasid, kellel ainult mobiilinumber. Kui tõsisem probleem, siis mobiil, millel te helistate on väljalülitatud jne

    Tegelikult ennastki huvitaks antud teemal mingi hea lahendus.

    20. november 2009 - 23:42:24 · Otselink

  • SMS'i hind jääb ikka kusagil 1 krooni kanti. Kui hind on alla selle on seal mingi konks. Kas siis privaatsuse räige rikkumine või mingi kahtlane teenusepakkuja kahtlases riigis, sõnumid ei jõua kohale või jõuavad ainult mõned, aga maksta tuleb ikka kõigi eest või peale mõningast arendustööd ja oma süsteemida kohandamist nende omadega panevad nad putka kinni. Sellist asja nagu Tasuta SMS ei ole olemas.

    21. november 2009 - 02:10:37 · Otselink

  • magnus 14 a

    no isms-i see ettevõtte värk tundub nagu sobivat. saatsin eile neile kirja ka, pole veel vastatud... ettevõtte lepingut veebilt ei leidnud. tänan vastajaid.

    21. november 2009 - 12:33:53 · Otselink