Otsime veebikujundajat Küprosele!

  • Otsime ambitsioonikat veebikujundajat, kes armastab veebistandardeid ja tunneb kasutajasõbralikku disaini, täiendamaks meie meeskonda ühes kiires ja töökas online marketing ettevõttes Küprosel.

    Mida me Sinult ootame?

    • eelnevat kogemust veebidisainerina
    • valdad väga heal tasemel Photoshop, Illustrator, Dreamweaver ja Flash tarkvara
    • tunned hästi erinevaid veebikeeli, nagu HTML/CSS ja JavaScript

    Tööülesanneteks saavad olema erinevate veebilehtede, uudiskirjade ja erinevate reklaamimaterjalide kujundamine ning vajadusel koodimine.

    Sa pead oskama väga heal tasemel inglise keelt ja omama EU passi. Töökoht asub ilusas vahemereäärses linnas Limassolis, Küprosel.

    Saada oma portfoolio ja CV aadressile jobs@kpaxmarketing.com või faksi see numbrile +357 2534 4118

    Samuti võid saata meili samale aadressile kõikide küsimustega, mis tekkida võisid.

    Parimatega,
    Kpax Marketing

    31. august 2009 - 18:27:56 · Otselink

  • Vabandan väga, unustasin täitsa paluda, et olge nii lahked ja saatke oma kandideerimiskirjad inglise keeles.

    Põhjus on lihtne, esiteks saame me Sinu inglise keele oskustest mingitki aimu ja teiseks olen mina ainuke eestlane siin ettevõttes, seega keegi peale minu ei mõista eesti keelseid kirju.

    Tänan mõistva suhtumise eest. :)

    01. september 2009 - 16:03:13 · Otselink

  • wuzz 14 a

    ainult et miks otsitakse eestist küprosele töötajaid?

    01. september 2009 - 17:05:17 · Otselink

  • sest türklasi seal ei armastata?

    01. september 2009 - 17:09:14 · Otselink

  • Laurits 14 a

    Kui mingi scamm pole siis väga hea pakkumine. Kiire google maps ja picture view ajab suu vesistama küll. :)

    01. september 2009 - 17:24:25 · Otselink

  • Ärge muretsege, ei ole tegu mingi scammiga. Ma ise olin kah alguses kah veidi skeptiline, kuid nüüd olen juba mõnda aega siin töötanud samat asja tehes ja mina olen väga rahul. Ja uut liiget meeskonda otsime sellepärast, et tööd on lihtsalt niivõrd palju – oleme üks kiiresti arenev ettevõte ja koguaeg on kasv.

    Ja tegelikult me otsime kvaliteetset veebikujundajat ükskõik kust. Ja kuna ma olen üks kujundajatest siin, siis paluti ka mul veidi ringi vaadata ja mis lehe peale ma ikka tulen, kui oma kodumaalt kedagi värvata?

    Ja nagu Lauri juba küsis meilis, et palju see palgajärk võiks olla, siis ma ei saa midagi kindlat teile öelda, kõik sõltub siiski individuaali oskustest ja võimest kohaneda. Ja küsimus siit ka teile, et mis on see summa, mille eest sa oleksid nõus Küprosele tööle tulema?

    Veidi seletan teile, et mis me teeme - tegevusvaldkonnaks on online gambling – online pokker, kasiinod jne. Reklaamimaterjalid meie erinevatele brändidele – bännerid, uuskiskirjad (kogemus korralikke uudkiskirju kirjutada tuleb kasuks, sest meilikliendid tunnevad väga vähe css’i ja veebistandarditega pole siin mingit seost – back to tables), samuti erinevad promolehed affiliate-dele jne jne. Töö on kiire, kuid samas siiski piisavalt väljakutsuv. Pingetaluvus peab hea olema ja samuti olema hea meeskonnamängija.

    Hea küll, see läks pikaks. Ja kui on küsimusi, siis laske aga tulla.

    Parimatega,
    Ragnar

    01. september 2009 - 18:33:55 · Otselink

  • Allar 14 a

    ma arvan, et iga noor disainer võiks aastaks paariks küprosele tööle minna juba 10-15k palga eest. mina küll läheks. a ma pole disainer :D

    01. september 2009 - 23:12:12 · Otselink

  • Rauno 14 a

    elad seal küprosel 2ra ka 15k eest? mis siis kui korteri rent kuus on juba 10k?
    enne pead uurima ikka asja tiba...

    02. september 2009 - 03:30:48 · Otselink

  • Küprosel saab 15 tuhandese palgaga täitsa ära elatud. Korterite hinnad varieeruvad, oleneb asukohast ja kõigest muust - kas studio või 1bdr, 1 konditsioneer või kaks. Ja muidugi õnne peab ka olema... minul õnne polnud ja sain 1bdr flati 500 eurot kuus, samas tean inimesi, kes on saanud sama 400 ja alla.

    Igal juhul soovitan oma cv ja foolio saata ning proovida, selliseid juhuseid ei kuku just iga päev ninaette.

    Samuti tuletan meelde, et saatke oma meilid inglise keeles kindlasti. Muidu ma pean minema ja tõlkima hakkama jälle, hehe. :)

    02. september 2009 - 12:10:52 · Otselink

  • Ja kõigil, kel on huvi Küprose elu ja olu kohta, siis ma olen nõus iga kell neile vastama. Lisage mind näiteks msn'i, kui huvi suur on ja kui mul töö kõrvalt aega jääb, räägin teiega.

    i@ragunaru.com

    02. september 2009 - 12:13:50 · Otselink

  • Rauno 14 a

    mis võimalusi ei kuku nina ette? kas teie firma kompenseerib ka mingid elamaasumiskulud? kas on mingi usaldus laen? või tuleb kõik oma taskust v2lja laduda?
    ma lendan ise sama moodi küprosele ja sean end sisse ja otsin koha peal sama tööd.

    02. september 2009 - 17:45:46 · Otselink

  • to troll, mis putukas sind hammustas? Välismaale tööle minnes, kui su cv ja portfolio huvi äratavad on see juba kokkuleppe küsimus, mida firma poolt ja palju nutsu kätte. Eks se sõltub ka firma "poliitikast". mina tegin diili, et elamine ja lennud on firma poolt, sest firma saab lende palju soodsamalt ja ka eluaseme hankimine on võõras kohas paras pain, samas loomulikult, sellevõrra jälle saad nutsu vähem kätte, aga võidavad mõlemad pooled, kui ma oleks pidanud ise lennud maksma ja elamise otsima, oleks see summa summaarum ikkagi kallimaks läinud.

    ... ma üle poole aasta olen nüüd Norras mütanud ja soovitan kindlasti võimaluse korral Eestist välja minna, saab selgema pilgu ja näeb asju veidi teistmoodi, eestis oma asja ajades võib natuke nüriks muutuda ...

    02. september 2009 - 20:13:40 · Otselink

  • Rauno 14 a

    ei hammustanud putukas, lihtsalt segab see kuidas asja presenteeritakse... oh la la ja hopsasse vaata, mis sulle "sülle kukkus"
    ise olen ka eestimaa tolmu jalgealt pühkinud ja soovitan ka kõigil minna v2ljapoole asju teise nurga alt vaatama minna.... lihtsalt tuletan meelde, et on palju asju, millele on vaja enne mõelda kui peaga vastu seina joosta.

    02. september 2009 - 23:23:40 · Otselink

  • Tanel 14 a

    Selline planeerimine ja ettemõtlemine ning halamine on ka möku värk. Kui Eestis ikka võlgu pole maksta ja kooli pole või ei paku pinget, siis miks mitte minna ja proovida. Läheb persse kaotad raha elukooli maksuks.
    Ma tean konkreetselt inimest, kes läks NY-i, töötas alguses kuskil plaadipoes sai sandikopikaid, elas pm getos ja hetkel oma ühe pisema kuid väga eduka veebifirma juhtfiguur. (kliendid on USA Armee, Chevy, Madonna, Converse. HSBC). Vastunäitena võib tuua siin pixslis ka figureeriva veebifirma tegelase, kes sammuti käis NY-s aga mamma papa rahadega ja kogus hiiglama hulga häid kontakte, elukogemust ja avardas silmaringi. Seega võita saab mõlemal juhul.

    03. september 2009 - 06:54:16 · Otselink

  • PeZ 14 a

    ma pole kunagi aru saand kust inimesed resurssi võtavad reisimiseks. mulle isegi soomeminek keeruline.

    03. september 2009 - 09:42:53 · Otselink

  • Sven 14 a

    joo vähem?

    03. september 2009 - 10:41:47 · Otselink

  • PeZ 14 a

    ei taha.

    03. september 2009 - 10:45:50 · Otselink

  • m703324 14 a

    eh

    03. september 2009 - 10:47:26 · Otselink

  • Just, kõik on puhtalt läbirääkimiste küsimus. Firma saab alati vastu tulla. Ja troll, ma saan küll aru, mis sa mõtled, muidugi sa võid ise oma kohvrid pakkida ja siia tulla ning ise tööd otsida. Kuid üks asi on minna võõrasse riiki ja seal tööd otsima hakata, pagan teab, kui pikk see protsess olla võib, ja teine asi on tulla võõrasse riiki, kui sul põhimõtteliselt tööleping juba pihus on. Seega võib öelda küll, et "vaata mis sulle sülle kukkus."

    Ja pagana hea võimalus on see igal juhul.... kui see ettevõte mind poleks täiesti juhuslikult leidnud, oleksin ma siiamaani Eestis ja mõtleksin, et millal vesi soojaks läheb. Ma ei püüa nüüd vahemere plussidega võluda, vaid lihtsalt ütlen, et mulle oli see küll juhus, mida ma kasutamata jätta ei tahtnud.

    Saime kontakti ühel neljapäeval ettevõttega, kaks nädalat hiljem neljapäeval maandusin ma Larnacas... olen siiamaani väga rahul siinsega. Väga spontaanne ja hulljulge hüpe, mõni võib arvata ja seda ta oli kah, sest mu varasemad nö reisid on olnud Soome ja max Tšehhini lõuna poole. Kuid nüüd olen siin ja rahul, töö on tore, kollektiiv on tore, raha on piisavalt, et ära elada.

    Nii, et kõik kes soovivad vaheldust, näha midagi uut ja töötada veidi teisemas vallas kui muidu, siis otsige oma CVd välja ja sättige fooliod korda ja kandideerige.

    03. september 2009 - 14:53:02 · Otselink