Actionscriptiga MovieClip videoks

  • Jolly† 15 a

    Tekkis selline küsimus - et kas on võimalik as3-s jooksvalt movieclippi videoks konvertida ja seda ette mängida? Noh näiteks teen "game of life" tüüpi automatoni, siis annan talle ConvulsionFilter-ga emboss sarnase efekti et asi bioloogilisem välja paistaks ... ja viimase lihvi andmiseks tahaks seda esitada mitte sileda movieclipi pildina, vaid kergelt mürase ja videoläbusena. Mitte eraldi videoks salvestada ja hiljem ette mängida, vaid jooksvalt streamida?

    Googlest midagi silma ei hakanud, aga helpist klasside kirjeldusi lugedes tundus, et kuidagi eriti jabural viisil võiks saada... et kas on keegi midagi sellist teinud? Kunagi jooksis sodilast või hea/halva teemast mingi tätokatega reklaam läbi, see tundus midagi sarnast olevat?

    16. detsember 2008 - 23:43:13 · Otselink

  • Aga miks üldse konvertida videoks? MovieClip'ile saab ju filtreid otse peale panna?

    17. detsember 2008 - 00:04:52 · Otselink

  • Jolly† 15 a

    Filtreid paneks ka :) mingi kerge noise vms.... aga videokompressioon tekitab sellise "pehmuse" ja samas liikumise/muutumise mulje, mis selles kontekstis peaks IMO tekitama "realistlikkuse" tunde. Ja filtritega sellist asja raske, kui mitte võimatu tekitada...

    Aga oskab keegi üldjoontes kirjeldada, kuidas oli tehtud see video, kus mingi naisterahvas ja paks poiss oma tätoveeringuid näitasid? Ja puänt oli, et neid tätokaid oli siis võimalik endal valida - genereeriti formi kirjutatud teksti järgi. Niipaljut kui ma aru sain siis mingi brasiilia kõrtsi või mingi joogi reklaam.

    17. detsember 2008 - 10:24:16 · Otselink

  • Ooker 15 a

    Täpselt ei mäleta, aga minu meelest oli seal asi lihtsam. Tätokas ja perse olid eraldi.

    17. detsember 2008 - 12:57:50 · Otselink

  • Freq 15 a

    Pixel Bender?

    17. detsember 2008 - 13:22:52 · Otselink