graafikadisainer animeerija ja joonistaja

  • Tere, vabandan kui vale teema on :D kuid olen kuulnud et mõned inimesed soovivad Flash joonistajaid või midagi sellega seotud, niisiis tulin ka siia oma ilusaid asju näitama :D kellel huvi, võib mind lisada MSNi (shadow_the_hedgehog_333@hotmail.com)

    http://flacko.mikk36.eu - hobitöö HVlastele, eks siis minu popp teema, kus vabal ajal nikerdan HVlastele pilte täiesti omast tahtmisest ja soovist teistele rõõmu teha. Arendan ennast ja see teeb ka tuju heaks kui näeb et inimesed on rõõmsad nähes mu töid.
    http://www.lastekas.ee - aasta otsa sai tehtud Lastekas.ee'le Leo Täheka ja Jussi multikaid, E kaarte, veebilehe kujunduselemente, mängugraafikat

    http://deepcms.ee/stiil/ - mõned stiilinäited eelmisele tööandjale, veel mõned nikerdused
    http://video.delfi.ee/contest-video/49/ - konkursil osalenud, aga mitte võitnud, ma lihtsalt aiman et inimesed ei taha lihtsalt uskuda seda mis kahjuks on tõsi, sest PALJUD ei usu mida ma animeerin või teen ja kisendavad kohe et varastan ja kopeerin maha. MA VÕIN TEILE AUSA SÜDAMEGA ÜTELDA, ET MINU TÖÖ ON KÕIK ORIGINAALNE EGA POLE KUSAGILT MAHA KOPEERINUD! Copin aint maha JUHUL, kui kasutaja kes soovib mult pilti, tahab et ma selle vektoris ümber teeks, mis näiteks sitas JPGs on. Vot nii on lood. Ajah, pixeldan ma ka, olen teinud hulgalt sprite sheete kui noorem olin ja praegu jändan beadidega, kust saate lugeda siit: http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=390264

    Loodan et sain abiks olla kellegile, kes soovib just midagi taolist mida ma pakun. Kuna ma ise olen suur loomaarmastaja ja igasuguste veidruste elukate looja, siis suurem osa saategi näha minu joonistustes ebanormaalseid , samas ka kreisisi loomi, millepüüan luua vähegi imeliku. Ajah, võin ka teha kaarte, noh, nagu Selverites müüakse, sellised kaardid ja E kaardid, kleepse saan teha (kujundada) koomikseid, ee,ää, mängu ARTi.

    Vabandan pika postituse pärast. :$

    13. detsember 2008 - 21:52:14 · Otselink

  • nüüd saad sajaga sõimata
    aga head tööd sul (Y)

    13. detsember 2008 - 22:32:52 · Otselink

  • Huh, mille eest ma sõimata saan? Ma ei teinud ju midagi valesti, aint postitasin oma töid ju :)?

    Aga aitähh, see rohkem mu portfolio seal

    13. detsember 2008 - 23:54:15 · Otselink

  • efera 15 a

    sest et esitlemise kategooria on kohe mitmesugust kategooria all. sinisega.

    a muidu toredad joonistused

    14. detsember 2008 - 02:51:23 · Otselink

  • Vabandust, ma alles uus ja mulle miskipärast öeldi et see joonistusasi vms pange mitmesuguste alla :$ Vabandan vea pärast

    14. detsember 2008 - 10:16:16 · Otselink

  • tonal† 15 a

    koli tartusse elama. playtech otsib flash animeerijat. kandideerimise tähtaeg on 15 dets.

    muide -- kuidas lastekas.ee ennast majandab? seda lehekülge vaadates viskab üle niivõrd haiglane ette ja taha reklaamide kaelamäärimine.
    lastega kauplemise turg.

    14. detsember 2008 - 12:30:23 · Otselink

  • Seda ma kahjuks ei tea, mina tegin seal ainult jusse, leo tähekaid ja vahest ka E kaarte js nuppe särke värke. Kuid ise läksin ära sealt kuna suhtuti lõpus minuga halvasti ja tegin hea otsuse, nüüd saab rahulikult pilte teha inimestele :)

    14. detsember 2008 - 12:38:57 · Otselink

  • meeldib :)

    15. detsember 2008 - 16:51:25 · Otselink

  • henk 15 a

    Flacko teeb lahedaid asju ja muidu ka väga lahe tegelane (y)

    See on muidugi eriti lahe pilt: :)

    15. detsember 2008 - 17:37:12 · Otselink