trac ja alternatiivid

  • kaups 15 a

    Hei. Trac on hea eelkõige ühe projekti tarbeks. Aga kui projekte/kliente on palju, kas teab keegi soovitada mõnd hääd, sarnast ticketite/taskide süsteemi? Traci miinus minu silmis on ka veidi vanaldane olemus/välimus/kasutajaliides.

    27. november 2008 - 14:23:32 · Otselink

  • trac on tepliiditav ja tracki setup on kõigest paari commandi käivitamine konsoolis, mitme tracki setup ei ole raske. Pärast saad lihtsalt dir listingu kõikidest projektidest mille vahel valida. Trackile on olemas ka mitmeid pluginaid mis võimaldavad temaga distantsilt suhelda.

    sellesuhtes, kui kasutada trac + svn combot, siis saab tekitada shell scripti vms scripti uue projekti alustamiseks mis tekitab trac keskkonna, seob ära selle mingi svn repoga ja kasutab selleks ühte autentimisfaili

    kui ligipääsude loogika ja projektide nimetamise loogika ennem välja mõelda, siis hiljem iga uue projekti alustamine on hiireklikk.

    samas kui sa mõtled, et mitme projekti asjad jooksevad ühte kohta kokku ja sa ei kasuta mingit IDET mis sellega hakkama saaks, siis on jah nats ebamugav.

    27. november 2008 - 14:48:41 · Otselink

  • kaups 15 a

    Vajadus oleks veebifirma kõigi tööde haldus läbi mingi trackeri, see asendaks meilipõhist tööjaotust. Selle hulgas on nii pisiasju hooldusest kui suuri projekte. Projekte/kliente on palju, jah nad peaks ühte kohta kokku jooksma.

    27. november 2008 - 15:02:55 · Otselink

  • kui exchange on kasutada ei peaks muret olema

    27. november 2008 - 15:33:26 · Otselink

  • http://www.redmine.org/wiki/redmine

    27. november 2008 - 16:08:13 · Otselink

  • kaups, ise istusin pikalt traci taga suheldes üle nire asuva firmaga, mis oli siis küll niiöelda üks klient, kuid projektijuhte ja osakondi jms oli mustmiljon. seega kokku paras pudru ja kapsad. Töötas ilusti, otsin ise hetkel samalaadset kuid arenenumat lahendus ja ei oel leidnud, tasulised on kõik mis vähegi võimaldaksid seda, mida taga ajan, kuid nende kohandamine on pea võimatu.

    turgu on - tee ise :) Ja siis karju siin maha kui valmis, sotaks isegi litsentsi :)

    27. november 2008 - 16:25:45 · Otselink

  • tajo 15 a

    ma loodan et ma nüd captain obvious ei ole, aga miks basecamp ei sobi?

    27. november 2008 - 16:28:02 · Otselink

  • tasuline ja limiteeritud. Mul on vaja nt sellist, et korraga tules vähemalt adakond projekti, kusjuures kõigil neist on vähehemalt 1 väline kasutaja ehk lõppklient. Basecamp limiteerib projektide arvu nt odavaima paketi puhul 15 peale.

    27. november 2008 - 17:51:18 · Otselink

  • kirves?

    27. november 2008 - 17:52:11 · Otselink

  • tfr 15 a

    Ma vaatasin ja katsetasin ka jupp aega erinevaid variante, lõpptulemusena tegin paar tihedat tööpäeva ja kirjutasin omale ise sobiva asja, mis teeb täpselt seda, mida meil vaja on.

    27. november 2008 - 18:48:34 · Otselink

  • tfr - kipun samasse suunda kalduma. seda enam, et asi peaks seamlessly kodulehega kokku sulama, ilma, et klient teiskrodsetl sisse logima oleks kohustatud.

    28. november 2008 - 10:14:26 · Otselink

  • no traci puhul annab seda vältida. Natuke kahtlen kas sa selle paari päevaga svn -i toe oma tarkvarasse sisse jõudsid progeda, aga kui seda vaja ei ole, siis muidugi.

    lisaks on veel terve lasu vabavaralisi asju mis suuremal või vähemal määral kõiki neid asju teevad. Tasulisi ei viitsi üles lugeda

    http://www.php-collab.org
    http://www.dotproject.net
    http://www.quickbase.com
    http://www.intranets.com
    http://www.grovesite.com
    http://www.copperproject.com
    http://www.taskspro.com/
    http://www.creative-manager.com/
    http://www.activecollab.com
    http://www.infowit.com
    http://www.sidejobtrack.com/
    http://www.project2manage.com/
    http://www.projectpier.org/
    http://www.rememberthemilk.com/
    http://www.taskfreak.com/
    http://todoist.com/

    28. november 2008 - 10:28:51 · Otselink

  • Vaalas jutt õige, ongi palju variante saadaval ja tasuta.

    Nimekiri aga kahaneb väga ruttu, kui tegemist ei ole tarkvara projektidega, mida oleks vaja hallata :)

    28. november 2008 - 14:57:33 · Otselink

  • enamus ajast jääb ikka asi seal maal katki, et keegi ei viitsi pidevalt kuskile midagi sisesetada ja kuskile linnukesi teha, kui on pidev ja kiire sebimine, siis sellest tekib ikka jube overhead.

    ise ma olen kasutanud mõningatel juhtudel tracki ja taskid tulevad üle mylyn plugina otse eclipse IDEsse kus nad on seotud kohe faili kontekstiga ala klikin taski ja avatakse kohe vajalikud failid ja scrollitakse õigesse kohta. Taskide defineerimine käib otse idest ja ma ei pea ronima kuskile veebipõhisesse interfeissi onama.

    enamus ajast siiski lihtsam hallata tasklisit .txt failis kuna alati on klient erinev ja selgitada mis on mingi taskmanageri tööpõhimõte ei tasu seda vaeva ära

    28. november 2008 - 15:52:51 · Otselink

  • efera 15 a

    http://seework.com/

    28. november 2008 - 16:27:44 · Otselink

  • tfr 15 a

    Vaalaskala - SVN-i tuge progesin sisse niipalju kui vaja oli - et CRMiga samas serverites olevatest master repodest saaks seamlessly kliendi live-serveritesse asju pushida, kuhu ainult FTP-ligipääs on.

    Teine oluline asi, mida trac ja teised ei pakkunud, oli eraldi reaalsete töötundide + billitavate tundide (mis on mõnikord ette kokku lepitud ja ei ole 100% vastavuses reaalsete töötundidega) arvestus ja billitavate tundide põhjal klientidele hunniku aruannete + arvete genereerimine.

    29. november 2008 - 10:39:22 · Otselink