Kuidas saaks endale meisterdada väiksed armsad valge tutikesega

  • Kuidas saab endale meisterdada väiksed armsad valge tutikesega sussid.

    Kuna Pixel on hetkel endiselt hapukurgihooajal ja träffik väike, panen siia kõikidele abivajajatele üles juhise, kuidas endale ilusa valge tutiga sussid meisterdada.
    Nimelt, on suvi ja kõik me matkame puhkuse raames kõikjal ringi, lüües aega niisama surnuks. Kuid miks mitte aega sisukalt veeta ja puhkamise raames ka ühed ilusad valge tutiga sussid meisterdada?
    Selleks ei ole muud vaja kui tervet mõistust, käia ja pealehakkamist.
    Tee nii:
    Võta parem jalg ja käia see otsast teravaks, siis võta vasak jalg ja käia selle sisekülje serv samuti teravaks. Nüüd kõnni metsas vaikselt ringi, ning oota kuni näed jänest istumas. Hiili talle seljatagant vaikselt ligi ja viruta eelnevalt teravaks ihutud parem jalg talle sügavale tagumikku nii, et jänese sabatutt jääb jalalaba peale ning siis niida eelnevalt teravaks ihutud vasaku jala siseküljega kogu ebavajalik osa jänesest ära. Ilus valge jänese sabatutiga naturaalne suss ongi valmis, vaja ainult veel ära kuivatada!
    Jõudu ja ilusaid suviseid sussikogemusi!

    05. august 2008 - 17:08:36 · Otselink

  • tajo 15 a

    +b

    05. august 2008 - 17:46:51 · Otselink

  • Tanel 15 a

    Sa pidid ju rääkima, kuidas sussid saab. Hetkel on üks koos, nüüd jälle koju ja käiama ja uuesti metsa? See esimene valge tutt läheb sele teekonna peale juba mustaks.

    05. august 2008 - 18:00:56 · Otselink

  • Teise sussi tegemise õpetus.

    Tee nii:
    Mine metsa jänest luurama koos sõbraga, kui tema on oma sussi valmis saand, siis niida ta eelnevalt teravaks ihutud vasaku jala siseküljega ilusa valge tutiga sussi pealt maha.

    05. august 2008 - 18:14:33 · Otselink

  • Tanel 15 a

    krt ma loodan, et sõber seda viimast postitust ei lugenud

    05. august 2008 - 18:46:29 · Otselink

  • ma hoopis mõtlen et võiks rohkem vanu puumaju ja sininst taevast pildistada. a ja lapsi ja sõpru ka ligidalt oma 400D-ga.

    05. august 2008 - 21:22:50 · Otselink

  • Ja jäneseid.
    Tahakski teada, et kuidas nimetada jänese ülemist osa, seda, mis sussist järele jääb? No nagu analoogselt, et on dressipluuse ja dressipüksid. Et see on nagu okei et alakeha on jänespüksid, aga jänespluuse kõlab küll imelikult?
    Loodusesõbrana ei tahaks ma sussidest ülejäävat osa ära visata. Saaks ju teha pliidikäpikuid või õllesummeril käivatele pereisadele lõdvaks laskmise mütse või niisama toreda kaaslase, kellega hiina olümpiamänge vaadata.

    05. august 2008 - 21:46:37 · Otselink

  • Häh, Anton kopis selle õpetuse ju Pere ja Kodu eelmise kuu numbrist! No miks lokkab piraatlus ikka nii koledal kombel internetis?

    05. august 2008 - 23:08:17 · Otselink