tööpakkumine vihiku kujundajale

  • Soovid kujundada lahedat vihikut?

    Siis saada tööde näidised meile ning võid saada endale põneva ülesande vihiku kujundamise näol.

    Ootame ükskõik milliseid stiili näiteid!

    Kui oled loova mõtlemisega, kiire, kohusetundlik ning oskad kujundusprogramme väga hästi kasutada ja suudad trükiks vajalikke kujundusfaile luua, siis oled meie parim valik!

    Tööülesanneteks on üldise kujunduse väljamõtlemine, tekstide paigutamine vastavalt kujundusele ning trükiks ettevalmistus.

    Omalt poolt pakume tööle vastavat tasu, kaasaegset töökeskkonda ja väga paindlikku töögraafikut osalise tööajaga.

    Kui oled huvitatud, saada oma tööde näited, mis näitaksid su isikupärast stiili e-maili aadressile krista@realister.ee 22.aprilliks 2008.

    Kontakt: Krista Raag
    Telefon +372 51 56 903
    E-mail krista@realister.ee

    14. aprill 2008 - 17:08:12 · Otselink

  • wuzz 15 a

    ma olen alati mõelnud kes sellist sodi vihikute peale trükib. on oluliselt paremaid võimalusi aga pannakse ikka ja jälle selline porno, millele eelistaks iga kell ühevärvilist kaustikut.

    14. aprill 2008 - 20:53:52 · Otselink

  • Ooker 15 a

    Need sinakate kaantega, kus on mõned jooned nime ja muu jutu jaoks - need on ületamatud.

    15. aprill 2008 - 08:41:14 · Otselink

  • Kait 15 a

    minimal ei müü

    15. aprill 2008 - 14:29:47 · Otselink

  • Biitnik 15 a

    Mina ei saa aru, milline idioot ostab omale jope, kuhu on suurelt ADIDAS või NIKE peale kirjutatud. Ometi ei pressi ma oma ideega riidetööstusesse.

    15. aprill 2008 - 14:35:21 · Otselink

  • Ked† 15 a

    a sa mine küsi nende käest miks nad sellised idioodid on

    15. aprill 2008 - 14:38:37 · Otselink

  • wuzz 15 a

    parem hea kaklus kui sitt vaidlus

    15. aprill 2008 - 14:59:06 · Otselink

  • m703324 15 a

    Neid vihikuid poes nähes ja siin kuulutusi, tundub kõik väga huupi toimivat.

    Soovitan asjale targemalt läheneda. mitte huupi kujundusi ja disaine katsetada vaid veidi uurida ja konsulteerida siis teha põhjendatud plaan ja stiil pikemaks ajaks. Ehk siis tegelikult soovitan teha investeering ning kusagile disainiagentuuri pöörduda. Neid ju jätkub.

    Nike ja adidase käest on kindlasti midagi õppida. Neil ei lähe just halvasti.

    15. aprill 2008 - 15:08:06 · Otselink

  • tajo 15 a

    ma arvan et kaustik, mida ma ise õnnelikult omaks ei sobiks jälle teistele :)

    15. aprill 2008 - 16:44:38 · Otselink

  • Joonas 15 a

    Mul on kuri kahtlus, et Eestist selliseid tegijaid naljalt ei leiagi. Kes oskaks, on ilmselt mõne büroo teenistuses juba. Soovitaks väljamaa vaeseid kunstitudengeid pigem tüüdata. Saab ehk pisut odavamalt ja pisut paremini kui mõnest kohalikust disainibüroost...
    PS. keskmine näide jääb stiili mõttes veidi arusaamatuks. Kas trace'itud figuurid a la UK või joonistuslik koomiksistiil a la USA...?

    16. aprill 2008 - 00:42:21 · Otselink

  • Mulle tundub, et kuulutusest on valesti aru saadud, kuid teadmiseks siiski, et oleme eelnevalt juba leidnud sellise stiili harrastajaid ning neid ka kasutanud.
    Kuna see uus projekt on jällegi erinev, siis seetõttu otsime ka uut kujundajat, kes suudaks genereerida veelkord midagi huvitavat, erinevat ning kooliõpilastele sobivat:)
    Jään ootama kandideerijaid ning ärge laske end heidutada eelnevate linkide põhjal:)

    18. aprill 2008 - 14:08:11 · Otselink

  • conzu† 15 a

    Tizainer, Eestis ei ole kõik disainerid ennast hooraks kuhugi Eesti mõistes "disainibüroosse" või "reklaami agentuuri" maha müünud. Teiseks, milleks tüütada UK samasugust vaest GD tudengit, kes küsib kordades rohkem raha, kui eestiverd ja meelt EKA graafilise disaini tudeng?! Juba päris mitu aastat ei õpetata EKAs välja "disainereid" kes ainult vormi teemal töötavad, pigem käib töö konseptuaalsemalt - idee maksab, mitte see kui alasti või kui "ÄGEEE" mõni kujundus välja paistab. Kolmandaks, mis asi on "UK traceitud figuurid ja "USAlik koomiksistiil"? Võib-olla peaksid lugema Richard Hollise ülevaatliku ajalugu graafilisest disainist ja endale täpselt selgeks tegema kunstivoolud, mis meid viimasel sajandil saatnud on, rääkimata suurtest mõjutustest mis meid viimasel sajandil postmodernistlikust 60ndatest ja 70ndatest saadavad - ei ole selliseid asju!

    Neljandaks teema algatajale. Kristara, mida sa siis tegelikult tahad, kas mingisugust odavat kujundust, millega saab hakkama igasugune polügraaf Eestis, või hoopis midagi sellist, mida sa suudaksid ka hiljem kasvõi kliendile põhjendada milleks selline disainilahendus leitud on. Soovitan ühendust võtta mõne professionaaliga, kes PÄRIS disaini teeb.

    Kui aga on plaan raha kokku hoida, siis soovitan sellist käiku: www.google.com -> otsing: photoshop tutorials -> natuke nokitsemist ja suudate ise need "üliägedad kujundused valmis teha" ja lausa tuhandetes kroonides raha kokku hoida + natukene teadmisi prepress tehnoloogiast ja ongi Teil über vihikukaan valmis, mida ükski põhi -või keskooli õpilane matemaatika vihikuks võtta ei taha.

    19. aprill 2008 - 00:18:16 · Otselink

  • Joonas 15 a

    Conzu, relax. Sa kommenteerid kommentaari, mis käib kuulutuse kohta, mida on tööpakkuja vahepeal muutnud. Otsiti ILLUSTRAATORIT, mitte niivõrd disainerit ja seda konkreetsete näidete järgi (GD teooriaõpikuga pole siin midagi teha). Illustraatorite ja üldse joonistada mõistjate kohalikku seisu tean paraku küllaltki hästi ja tean ka seda, et tööpakkuja soovib väljaspool Eestit tegutseda tulevikus, seepärast soovitasingi väljamaale pöörduda.

    Rääkides vorm vs konsept teemast, siis minu seisukoht on, et vaja on mõlemat ja kummgile poole kallutatus on... kaldu olek. Siin on kindlasti võitlustanner lai ja seda lahingut võib pidada mõnes teises topikus.

    19. aprill 2008 - 01:29:16 · Otselink