Tööpakkumine: HTML spetsialist

  • Lars 17 a

    Tööd saab HTML-spetsialist

    Exact on oma ala tippspetsialistidest koosnev ja kiirelt laienev veebi- ja tarkvaraarendusega tegelev firma. Omame soliidset kliendiportfelli nii Eestis kui välismaal. Keskendume uudsetele tehnoloogiatele, innovaatilistele lahendustele ja huvitavatele projektidele.

    Otsime oma meeskkonda andekat ja edasipüüdlikku HTML-spetsialisti, kellele ei ole võõrad sellised märksõnad nagu HTML, CSS, JavaScript, Photoshop, veebistandardid. Kujundajapilk ja hea stiilitaju on kindlaks plussiks, samuti täiendavate tehnoloogiate tundmine.

    Hea kandidaat on:

    * Kompetentne ja õppimisvõimeline.
    * Avatud silmaringiga.
    * Kohusetundlik.
    * On suuteline iseseisvalt mõtlema.
    * Oskab hästi inglise keelt.
    * On valmis vajadusel reisima. Ka kaugele.

    Pakume:

    * Huvitavat tööd
    * Uskumatult meeldivat kollektiivi.
    * Väga head palka ja boonuseid.
    * Võimalust töötada õpingute kõrvalt.

    Meie kontor asub Tallinnas, Järvel.

    Ootame Sinu CV’d ja viiteid tehtud töödele aadressile info@exact.ee. Lisainfo tel. 5161279.

    04. jaanuar 2007 - 01:22:34 · Otselink

  • mis see palk siis on?

    04. jaanuar 2007 - 11:31:08 · Otselink

  • Lars 17 a

    Kuna palk oleneb väga suurel määral tasemest ja portfliost, pidasime õigemaks kuulutuses konkreetsetest numbritest mitte rääkida. Võta palun huvi korral ühendust.

    04. jaanuar 2007 - 14:53:06 · Otselink

  • et olete võimelised isegi 25 000 palgaks maksma?

    04. jaanuar 2007 - 17:43:22 · Otselink

  • Lars 17 a

    Tegijaid, kes sellise palganumbri Eestis auga välja teenivad, ei ole just väga palju. Aga jah - oleme võimelised ka 25K maksma, aga ootused töö kvaliteedile ja kiirusele ei ole sel juhul mitte väikesed.

    04. jaanuar 2007 - 19:49:25 · Otselink

  • teil pole isegi kodulehte, ma ei usu sind:)) okei, ma ei kavatsegi kandideerida sest mind huvitab konkreetsus, kui tööpakkuja ainult veeretab ilusat juttu siis kogemused ütlevad - hoia kaugele neist!

    04. jaanuar 2007 - 19:50:52 · Otselink

  • Lars 17 a

    Kodulehe kohta käiva kriitikaga kahtlemata nõus, eks seda kipub vahel juhtuma, et kingsepad käivad paljajalu, eriti kui töökätest tuline puudus on. Seis muutub peagi.

    Aga mis puudutab palkade avaldamist töökuulutustes, siis on tegemist kahe otsaga asjaga - üks ots paistab töösoovija, teine tööpakkuja mätta otsast. Kui tööpakkujana kirjutada töökuulutusse otse, et maksame näiteks 17K neto kuus, meelitame suure tõenäosusega kohale palju noori verisulis tegijaid, kes arvavad, et see ilus number oleks just neile õiglane tasu, olgugi et oskused ja portfolio summaga veel päris hästi kokku ei käi. Argumenteeritud põhjendusi, kui sul on tööpakkujana erinev arusaam konkreetsetele võimetele vastavast palgast, võetakse pahatihti isiklikult. Lisaks kaotame samas potensiaalsete huvilistena ka selle 25K neto teenida sooviva "gurude" grupi, kelle jaoks 17K on äkki veidi vähe - "juurde nuiata" on nagu kah veidi nadi? Ja pole äkki üldse minusuguse tegija kaliibriga firma, kui ainult nutused 17K kätte lubavad?

    To make long story short: kuidas mees, nõnda tasu.

    Ehk põhiliselt nendel põhjustel antud pakkumise juures palganumbrit ei olnud, küll aga arutame kõigi huvilistega seda teemat hea meelega kohvitassi taga kokku saades silmast silma ja usun, et leiame kõiki pooli rahuldavad suurusjärgud.

    ----

    Puhtalt uudishimust: kas kohas, kus sa Stereobrain hetkel töötad, oli sulle tööpakkumises palganumber suurelt ja punaselt välja kirjutatud?

    04. jaanuar 2007 - 20:28:25 · Otselink

  • kuule stereobrain sa ei ole ju sellise töö mees nii kui nii :) mis läbustad niisama ...

    See ju rohkem sihuke töö mis mingile karjääri alguses olevale noorukile sobiv. Ja palgast ei saa sellise ameti puhul küll rääkida. 25 tonni võib küsida keegi kes millegi eest reaalselt vastutab. Mingi HTML'i jumbu saab max. 10 000 kätte küsida.

    04. jaanuar 2007 - 20:31:20 · Otselink

  • wuzz 17 a

    Lars, anna 25 :)

    04. jaanuar 2007 - 22:41:06 · Otselink

  • lars: mind hiivati üle, palganumbriga sest kollektiiviga seksida ma ei soovi st mind eriti ei imponeeri "Uskumatult meeldivat kollektiiv". iga töö on huvitav, nii et see punk kukub ka ära ja kuna ma ammu enam ei õpi siis see + kah olematu. jääbki ainult palk... ahah boonused ka, mis need veel oleks?

    05. jaanuar 2007 - 00:17:22 · Otselink

  • Lars 17 a

    Stereobrain - ma kardan, et ilmselt ei ole olemas sellist asja nagu ideaalne töökuulutus - kellele ema, kellele tütar, kellelle papp, kellele kollektiiv. Ilmselt pead nii Sina kui peame ka meie selle teadmisega edasi elama. Lõpetaks selle teema selleks korraks.

    05. jaanuar 2007 - 00:58:45 · Otselink

  • St. töötasu on ikkagi peamine argument asjalikku inimest tööle saada, kas teie või kelle iganes mätta otsast, ega sellest asjast ei saa üle ega ümber, teile endale lihtsam kui kohe piirid paika panete ...

    te lubate ju : * Väga head palka

    05. jaanuar 2007 - 22:48:52 · Otselink

  • iam 17 a

    tere,

    ma arvan, et me lõpetame selle teema kuskil php.ee foormis, sest seal käib suht sama asi iga kuulutuse juures....

    olgem ausad, keegi ei taha öelda, et meie palgafond on suurusjärgus 3...25000K krooni, see kõlab ju suht sisutühjalt, või? :P igal juhul "mõtle" natuke, see ei tee haiget, ma luban ;)

    kui ma tulin kunagi tööle (WHATEVER LTD/OÜ/AS), siis olgem ausad, ma algul ei olnud võibolla oma palka väärt, sest olin suht KOBA selle töö peale, aga AJA jooksul tekkis kogemust ja saavutusi, nüüd ollakse rahul ... mida ma öelda tahan on see, et kõik sõltub sellest mida sa teha oskad ja keegi ei paku nt veebmaasterile (kes tekste lehekülgedele sisestab) ju 25 kätte

    "te lubate ju : * Väga head palka"
    kas 25K pole hea palk? siis mine soome ehitajaks nagu php.ee foorumis pidevalt soovitatakse...

    06. jaanuar 2007 - 04:12:42 · Otselink

  • Lars 17 a

    Frizuurikas, palun väga: piirid on 10K-25K neto kuus, nende kahe numbri aritmeetiline keskmine on muide 17,5K. Samas ei tähenda see kahjuks siiski mitte seda, et me igale uksest sisse astuvale mehele täpselt selle numbri maksame, või mõne teise numbri. Nagu ma juba alguses ütlesin, on meie huvi on leida võimalike "gurudele" kõrval ka rohelisi, aga hea potensiaaliga ja arenemisvõimalisi inimesi ja täpselt sel põhjusel mingit konstanti kuulutuse juures ei ole ega tule. Ei ole mingit soovi ajada sellist rida, et kolhoosi traktoristid saavad 120 rubla kuus, karjakud 90 ja lüpsjad 80 rubla. Pole päris see business.

    06. jaanuar 2007 - 19:27:18 · Otselink

  • Kid† 17 a

    Haha. Naljakas vaadata milliseid summasid palkadeks küsitakse. Sellise palga jaoks pead fucking kiire vend olema, kui kusagil veebiagentuuris sellist palka tahad saada. Kui oled kiire vend, suudad päevas tootlik olla, on minu arust siin arvutatud keskmine väga kõva palk. Peavalu, antisotsiaalsus jms on muidugi tasuta hüved, mis selle tööga kaasas käivad (kuigi samas jällegi oleneb töötaja kiirusest ja oskusest asjad õigel ajal ära teha).

    06. jaanuar 2007 - 20:37:58 · Otselink

  • Kid† 17 a

    kule ole mees anna 25 tonni ma siin nädal aega ühte disaini olen nokitsenud

    06. jaanuar 2007 - 20:39:42 · Otselink

  • Minu arusaam, et roheline algaja, kuigi arenemisvõimeline inimene ei kvalifitseeru vast hea palgaga html spetsialisti töökohale ja muidugi ei pea ka mingit utoopilist palka saama. Lihtsalt algne töökuulutus ei peegelda seda, mida siin teemas oled lahti kirjutanud just eriti täpselt. Nagu keegi eespool mainis - konkreetsust. Kõik selle oleks kohe alguses saanud üheks korralikuks töökuulutuseks vormistada.

    tegelikult meeldib lihtsalt viriseda eksole : )

    06. jaanuar 2007 - 20:50:50 · Otselink

  • Kid† 17 a

    Aga html-spetsialist peaks ikkagi rohkem palka saama kui projektijuht. That's my humble opion.

    06. jaanuar 2007 - 20:56:09 · Otselink

  • no ega ta konkreetsemaks ei läheks kui kirjas oleks palk alates 10k , tegelik summa selgub niiehknaa kokkuleppel. Hea kuulutus, läheks isegi tööle, kui htmli oskaks

    06. jaanuar 2007 - 21:23:34 · Otselink

  • tonal† 17 a

    "Aga html-spetsialist peaks ikkagi rohkem palka saama kui projektijuht. Thats my humble opion. "

    seega lüpsja rohkem kui karjak?

    06. jaanuar 2007 - 22:08:32 · Otselink

  • Allar 17 a

    Ma olen teemaalgatajatega nõus. Kui tegemist on tööga, kus palk sõltub oskustest, siis lihtsalt pole mõtet minigst palgavahemikust hämada.
    Igatahes on palk kokkuleppe küsimus ja ainult raha pärast tööd teha ei ole ka õige. Minu arvamus.

    Teine asi on siis kui palk ei sõltu töötaja tööviljakusest - näiteks müüja oma. Siis oleks küll õige palga number kirja panna.

    06. jaanuar 2007 - 22:29:29 · Otselink

  • no lars, nüüd tulebki ju välja et teie väga hea palk ongi mingi pahn. sest mis on väga hea palk, 25k on seda, aga selle maksmiseks esitasid ja juba uued tingimused. novot, ütlegi ära et palk on 10k ja asi vask.

    kõvemad mehed ei hakka aega raiskama ja rohelised võivad ju proovida, neid ju soovitegi:)))

    pätu: palk on kokkuleppeline, aga töötingimused jällegi esitatakse irwwww. tekitatakse mingi häma, tule meile tööle, meil on nii äge aga tegelikuses ikka pole nii, mõte siis tööotsijal oma aega raisata?

    07. jaanuar 2007 - 02:08:46 · Otselink

  • wuzz 17 a

    palju sõnu, vähe juttu. palk sõltub inimesest sest sõltuvalt inimesest antakse talle ka vastavas mahus ja raskusega tööülesandeid, millel on erinev hind. see ei ole liinitöö, kus on kindel ülesanne ja vastavalt tundidele ka tasustamine. kui nüüd uuesti seda töökuulutust lugeda siis mahub sinna html spetsialisti nimetuse sisse ikka väga erinevaid tasemeid.

    kui ei ole plaanis töökohta vahetada (või tööle hakata) või ei paku kuulutus huvi siis hoidke nokk kinni ja rahu maapeal.

    07. jaanuar 2007 - 04:53:47 · Otselink

  • Lars 17 a

    Stereo, ma loodan et su jutu vabandab välja laupäevaöine hiline kellaaeg, sest mingit mõtet on sellest tõesti raske leida.

    07. jaanuar 2007 - 05:14:49 · Otselink

  • busse† 17 a

    oma 5kuu tagustest html/css töö kanditeerimiseks oskan öelda vaid seda, et tol momendil otsides sain isegi töö pärast proovitöö tegemist. aga jah, kuna photoshopi ei oska, siis kindlasti pärsib see normaalsema palga saamist, kuid keegi ju ei keela otseselt ise areneda ;)

    lars, kaua muidu otsite? äkki vötan ka osa.

    07. jaanuar 2007 - 17:01:55 · Otselink

  • Võtaks ka hea meelega osa, aga vastupidiselt bussele on mul väike eelis..:) ma oskan nimelt Photoshopi kasutada ja suht hästi ;) Corelit ja Illustratorit kah. Aga suur suur miinus, nimelt elukoht Rakvere või siis tegelikult Kadrina, aga Rakvere on sellele kohale kõige lähemal asuv suurem linn. Ja kahjuks jääbki kõik elukoha taha kinni, sest enamus asjalikke firmasid ikkagi Tallinnas pesitsevad :( Seega jäävad minu oskused ja arenev hiilgus pealinna "spetsialistidele" alla.

    Ps. Kohe lisan oma portfoliosse uue, vast valminud logo..:)

    09. jaanuar 2007 - 15:29:21 · Otselink