Koostöö & kontorikoht südalinnas (Tallinn)

  • zhade 5 a

    Hei!

    Otsiks hakkajaid ettevõtlikke inimesi, kes oleks Sina-peal digimaailmaga (veebidisainer, arendaja, digiturundaja, projektijuht jne), et ühiselt mõningaid projekte teha. Elu on näidanud, et asjad sujuvad paremini kui saab kohtuda ka face-to-face ja aeg-ajalt ka side-by-side tööd tehes ning selle jaoks on meil mõnus kontor Tallinnas, südalinnas kus on mõni vaba töökoht kuhu on kõik oodatud.

    Muidugi saab ka remote teel asju teha, kui inimene on kohusetundlik (kuigi mul on arusaam, et inimesed tänapäeval tahavad remote tööd teha aga pole endale selgeks teinud mis on üldse remote töö). Ei otsi sellist inimest, kes e-mailide vastab kord nädalas, Slackis/Discordis ei ole ja tähtaegadest kinni pidada ei suuda.

    Kui sa oled selline inimene, kes vabal ajal loeb pigem erialasid blogisid mitte ei surfa Delfis ega raiska aega Sotsiaalmeedia feedi lapates ja üldse oled kursis kogu digimaailmas toimunuga ja tahad start-up tüüpi meeskonda kuuluda ja tegeleda erinevate projektidega seinast-seina (mitte ainult veebilehtede valmistamisega). siis kirjuta mulle andre@wolfcapital.ee ükskõik mis Su eriala täpsemalt ka ka ei ole ja vaatame äkki on meil ühised huvid!

    Kõike parimat,
    Andre

    04. oktoober 2018 - 16:33:21 · Otselink

  • ed 5 a

    sünkroontõlge: otsin odavat freelance tööjõudu aga niimodi et saaks korralikult kukil istuda ja ei peaks mingeid tobedaid makse ja kindlustusi maksma.

    05. oktoober 2018 - 13:43:50 · Otselink

  • zhade 5 a

    Selle ebavajaliku kommentaari peale meenub üks podcast mida just täna hommikul kuulasin ja seal arutleti, et huvitav mis tõukab päriselus intelligentseid inimesi postitama just internetis totaalsed rumalusi.

    Kahtlen sügavalt, et kuskil ühes ruumis viibides sa sellist jama suust välja ajaksid kui keegi ütleks, et otsib mõttekaaslasi koostöö projektide jaoks nii, et ei tea miks kuskil neti kommentaariumis see vajalik on ;)

    05. oktoober 2018 - 15:46:02 · Otselink

  • ed 5 a

    lihtsalt hakkas silma kuulutuse üleolev toon, igasuguse konkreetse info puudumine ning stsenaarium, mille õnge ma olen kahjuks rumalalt ühe korra läinud 9-5 100% ühe kliendiga kontoris töötamine aga ilma püsitöö eelisteta nagu kindlustus jm.

    ma võin seda näost näkku ka öelda ja olen ka öelnud. freelance eelised on selles et oled oma aja ja asukoha peremees

    06. oktoober 2018 - 13:45:56 · Otselink

  • ed 5 a

    samuti võimalik, et sain valesti aru. aga lugesin üle ja täpselt selline mulje jääb

    06. oktoober 2018 - 13:50:16 · Otselink

  • Tammik 5 a

    mulle jäi mulje, et tegu on segaselt vormistatud tööpakkumisega

    08. oktoober 2018 - 20:21:55 · Otselink

  • zhade 5 a

    to ed: Kahjuks said valesti aru aga pole hullu.

    to Tammik: Ei tegu pole tööpakkumisega ja kuna mõned koostööst huvitatud inimesed on kirjutanud siis ei tundu ka, et sobivatele inimestele midagi segaseks jäi.

    Aga tänud tähelepanekute eest ja teema ülespoole tõstmise puhul, ka sellest on abi härrased.

    09. oktoober 2018 - 13:50:15 · Otselink