TÖÖ: Veebi arendus nullist

  • hmr 5 a

    Otsin

    Arendajat front- ja backend. Projektiks toodete ja teenuste müügi ja rendi sait. MVP võiks peaks olema säästukas. Siis alles vaatab oskused ja perspektiivid.
    Toodete teenuste ost myyk rent
    Sots meedia integratsioon
    Id mobiil id ja pangalingid
    Selle asemel, et uurida, kas ja kui ruttu sa rikkaks saad pane mulle pigem mõned tehtud tööde näidised. NB! me ei räägi wordpressi saidist ja woost. Ma ei hakka sulle äriplaani ette ära saatma, usun et tunnitasud / kuutasud saab ka selleta selgitatud ????. Eelistan isemõtlevat arendajat pigem kogenud yksiktegijat, kui tiimi. Mulle meeldib inimestega silmast silma asju ajada (Tallinn) aga see ei ole betoon. Mind huvitab sinu tunnitasu, vabade tundide arv kuus ja kui pikalt oled valmis mingi projektiga tegelema (a la jooksvalt pikemaajaliselt või lühiajaliselt algusest lõpuni. Ehk kas sa oled reaalselt freelancer või teed projekte muu asja kõrvalt. (Mõlemad on ok). Kogu täpsema info võiks vahetada juba irl.

    M

    15. september 2018 - 19:36:47 · Otselink

  • lemps 5 a

    Soovitus tööde tellimisel...

    See kui arendaja või disainer uurib, et mis on töö sisu ja eesmärgid, ei ole mitte soov "rikkaks" saada nagu sa mainid, vaid näha millise projektiga tegu. Usu mind, nende projektidega ei saa rikkaks, vaid enam vähem OK, et üüri maksta.

    Samas, sa eeldad, et inimesel on mingi kogemus ja valmidus sinuga kohtuda pidevalt aga eelarve peaks olema säästukas. See kõik on OK, et on säästu eelarve, eriti kui uus toode/teenus jne, aga valmis peaks olema teatud piirangutega disaini või arenduse tellimisel. Ehk siis kas on selleks kommunikatsioon, funktsionaalsus või pool-toores beta.

    Veits rohkem respecti tööde tegijate suunas ja samas ka vastupidi, kuluks meile kõigile ära.

    Ja mida ma üldiselt olen soovitanud klientidele, kel olemas uus toode mida veebis müüa, siis proovige esmalt ise püsti panna templiit näiteks Shopify, Voog, Wix, WP laadses keskkonnas. Tänapäeval on see lihtne ning enamus asju ette tehud. Saate esimese kogemuse kuidas üldse toodet müüa veebis ning mis selle jaoks vaja läheb. Peale seda on teil juba valideeritud kogemus olemas ning valmidus suuremaks arenduseks.

    Edu

    17. september 2018 - 09:04:59 · Otselink