Facebook registreerimine/Tegemata töö

  • Hei!

    Sain selle lehe kaudu ühe töö tegija ning kõik sujus hästi - hetkeni kus nädal aega enam kirjadele ei vastatud ja töö poolik. Sai poole töö pealt tasutud talle 300€ ning see ka kaamerapildis tõendatud.

    Hoiatuseks siis teistele, et kiilakas kitsehabemega natukene värisev härra (spirit.crusher@mail.com) võib osutuda kahtlaseks koostööpartneriks. On raskemuusika armastaja ja stiil ka sellele vastav.

    Kas keegi tunneb antud isiku nimepidi ära ja ehk oskab öelda:
    A) Äkki keegi tunneb kirjeldusele vastavat isikut ja oskab nime/numbri öelda. Ehk jäi haigeks/juhtus midagi?
    B) Kuna siin FB autentimine ehk on võimalik siinsete omanike/arendajate koostöö?

    Any other bright ideas?

    Ametijõududega suhtlus käib kuid lisainfo kulub ehk kellegile siin foorumis ära + äkki saab ametijõudude tööd hõlbustada.

    27. märts 2017 - 18:39:33 · Otselink

    1

    • Süsteemis sellist emaili aadressi ei paista olevat. Kindel, et üldse registreeritud kasutajaga tegu?

    Loe kõiki

  • tajo 7 a

    teise õnnetuse üle naermine on muidugi inetu aga noh. meiliaadress "spirit.crusher@mail.com" võiks ju mõne vilkuri käima tõmmata :)

    27. märts 2017 - 18:49:36 · Otselink

    1

    • Ise ka itsitasin selle üle - meiliaadress on tõene :D Aga loodame parimat. Tundub nagu loll mõte Väikeses Eestis lollustea tegeleda o.O

    Loe kõiki

  • Gunnar 7 a

    No siis järgmine start-up. Tehke koht kus selliste tööde jaoks saab lepinguid sõlmida ja allkirjastada. Hoiab palju jama ära ning kui tekib on kergem. Ei pea hakkama vaatama mis kus kes lubas. Muidugi dokumendi näidiste tegemisega läheb kindlasti raskeks aga noh.

    28. märts 2017 - 00:49:38 · Otselink

    3

    • Sellist ebamugavate küsimustega korrektselt tegelemise coaching'u startupi siis vaja. Võin öelda, et päris hästi ei tule see kellelgi välja, kui esimest korda jamasse satutakse.

    • Eraldi startupi sellise pisiasja jaoks küll vaja ei ole. Väikeste freelance tööde jaoks on upwork.com üsna hästi töötanud. Raha püsib keskkonnas kinni, kuni mõlemad pooled on rahul.

    Loe kõiki

  • Millise nime järgi ära tunda? Spriti Crusher? Kui sa tegid talle ülekande 300 EUR, siis kelle nimele sa tegid? Kuidas niimoodi küll raha antakse ma ei saa aru, nime, numbrit ... mitte midagi ei teata? :D

    29. märts 2017 - 11:20:59 · Otselink

    2

    • Ma loodan, et sa ometi sularahas ei maksnud inimesele, kellle nime sa isegi ei tea :)

    • "kaamerapildis on tõend" , tundub jah et panga ülekannet ei olnud vaid nuts liikus käest kätte. Üsna ulmeline.

    Loe kõiki

  • Tee sa ühte pidi või teistpidi - tulemus võib olla sama.

    Võtsime alltööks pakkumise vabakutseliselt nimega Asko Nõmm, kes pidi valmis arendama e-poe.

    Sujus kõik kenasti eeltööna, tegime Skype vestlused ning panime paika täpse lähteülesande ja lubadused teostuseks. Väljastati ettemaksuarve (WebSpot OÜ), mille tasusime, sest polnud põhjust kahelda.

    Tulemus:
    - 2 kuud tühje lubadusi ja ebaregulaarset suhtlust, mitte ridagi kasutatavat koodi.
    - 1 kuu lubadusi raha tagasi maksta
    - nüüdseks juba lihtsalt jooksvad kuud vaikust ja ignoreerimist. Projektiks pidime võtma teise arendaja ning jäime lõpuks miinustesse + pikaajalise kliendisuhte määrimine

    Loo moraal:
    Üle võib lasta igaüks. Ka see, kes esineb oma nime ja näoga. Igatahes hoiatuseks teistele selle inimesega koostöö eest. Võibolla peaks lausa eraldi teema pühendama sellistele olukordadele, et ei satuks samasse auku teised? Eesti on väike.

    30. märts 2017 - 12:42:51 · Otselink

    3

    • Harjumaa, Tallinn, Suur-Karja tn 15, 10140 Saab ka ju täitsa kontorisse küsima minna Eeskuju võiks tegelt võtta HV-st. link Analoogse teema luua

    • Kui panka lahti ei võta ja ülekannet ei tee pole külastusest kasu. Optimeerin hinnavaatlusesse ka ühe teema, siis saab ehk Asko Nõmm nimele hea SEO

    Loe kõiki

  • sander 6 a

    Aga mis oleks taolisete olukordade puhul lahenduseks? Kindlasti ei ole ideaalset lahendust, kuid äkki on võimalik pixelil midagi ära teha, eriti kui tööd otsitakse/pakutakse pixeli kaudu?

    30. märts 2017 - 14:29:06 · Otselink

    1

    • vaevalt , et pixlil oleks midagi siin teha , lihtsalt ei tohi lasta ennast kottida , teha suuri ettemakse jne . usaldus ei teki äris kuskil intenreti kommentaaris

    Loe kõiki

  • Ega jah - isegi politsei kasutegur on minimaalne antud juhtudel - ehk tasuks siia teema algatada kuhu kahtlased töötegijad ja võlgnikud jms üles lükata? Pin'ks selle üleossa ja oleks kõigil hea kontrollida.

    03. aprill 2017 - 09:54:32 · Otselink

    1

    • Politsei kasutegur on jah null, kuna üldjuhul on tegu tsiviilvaidlusega. Nende mängumaale läheb asi siis, kui on aru saada, et tegu on tahtliku kelmusega, aga seda on enamasti üsna keeruline tõestada.

    Loe kõiki