Lühikirjeldus

Lastejaamas on järelvaadatavad ja -kuulatavad Eesti Rahvusringhäälingu kanalite lastesaated. Avastada saab ka mängukohvrites peituvaid puslepilte, viktoriine, tegevus- ja värvimislehti saadetest ja multikatest tuttavate tegelastega.

Kontseptsioon, disain & front-end

WSI Online

Arendus

gotoAndPlay

0 meeldimist
  • Stefan 8 a

    Midagi teistsugust vaatamiseks: http://lastejaam.err.ee
    Kes tegi, ei tea.

    21. september 2015 - 17:06:34 · Otselink

  • tajo 8 a

    :D fun

    21. september 2015 - 17:30:37 · Otselink

  • Esimene etapp suuremast pildist. Viimistlemist on veel palju.

    21. september 2015 - 20:03:27 · Otselink

  • Oi palun, ärge mängige kodukale minnes musa automaatselt - mõni võib infarkti saada ja see pole üldse naljakas :) Testisin lapse peal - visuaal väga meeldis... istus 30 min koduka ja tutvus sisuga. Samas loetavus on väga kehva, eriti TV, Raadio ja Mäng kategoorias - taust vs tekst. Samuti otsingu tulemustes.

    Kui sihtgrupp on lapsed, nooremapoolsed, siis vaadake fondi suurus kindlasti üle! Tänapäeval käivad noored juba ise netis taolisi asju surfamas ja tihtipeale nad alles kas õpivad lugema / kirjutama või on selle oskuse hiljuti omandanud ja väga oluline on, et nad näeksid enamvähem sama suurt kirjapilti, millega nad on lasteaias / algklassides alustanud. Alternatiiv on tuua teksti suuruse muutmine selgelt välja. Selle kohta võib väga palju netist lugeda, kuidas "kirbusitt" noorte arengut pärsib :)

    Just a thought.

    24. september 2015 - 14:52:28 · Otselink

    4

    • Mobiilis on täpselt samad probleemid. Testisin naabri laste peal kah - ajavad sõrmega rida ja panevad nina vastu ekraani... pole hea silmadele üldse.

    • Aitäh asjaliku tagasiside eest! Automaatse musa osas täitsa nõus. Paljud sisulehed on ka jah hetkel liiga kirjud erinevate taustade tõttu. Seda peame siluma.

    Loe kõiki