retina kogemustest

  • peaks hakkama masinaparki uuendama , kuidas täna on , mitu aastat retina ekraanidega mbprod väljas olnud kas seis on ikka selline, et 90% installitavatest progedest ja veebsaitidest on ekraanil nagu hunnik halli okset kuna retina tuge ei ole?

    23. jaanuar 2015 - 12:34:22 · Otselink

  • Acrobati kommentaride osa on mitte-retina, muu kasutatav programmindus on vist korras.
    Mis need 90% kasutatavatest appidest on?

    23. jaanuar 2015 - 14:05:40 · Otselink

    4

    • Mul on Photoshopi reso justkui retinast väljas, st näitab objekte 100% juures poole väiksemalt, vahet pole kas Retina on sees või väljas ning ma pole leidnud sellele lahendust. Illukas jm on korras.

    • Kui kellelgi on eeltoodu kohta ideid, siis oleksin tänulik.

    Loe kõiki

  • wuzz 9 a

    üle aasta vist juba kasutaja kuid ei oska hetkel öelda ühtegi kasutatavat programmi mis ei oleks retina toega. isegi office on korras. jetbrainsi ided said ka suht alguses toe ja pole olnud vajadust midagi muud kasutada. see retina probleem tundub rohkem legend kui päris probleem olevat.

    24. jaanuar 2015 - 12:33:46 · Otselink

  • @erkki PS näitabki 1:1 pixleid, need on su ekraanil väikesed. Browserid jms skeilivad pilte vastavalt. Selleks, et näha suurust mitte-retina ekraanil, tuleb pilti samuti skeilida. PS sisse kahjuks peale tavalise zoomi intelligentsemat varianti ehitatud pole. Parim lahendus on võtta masinale külge väline mitte-retina ekraan. Samuti saad minna Finderis Photoshop.app failile -> Get info -> Open in low resolution. Siis ignoreerib PS retina-ekraani (ja näeb jube välja).

    Lihtne lahendus on ka tehagi oma PS asjad kõik @2x ja vajadusel genereerida ka 1x versioon.

    25. jaanuar 2015 - 14:27:43 · Otselink