Otsin pakendi disainerit

  • Stroch 9 a

    Tere!

    Otsin inimest, kes oleks hea pakendite disainimisel, seega kes leiab, et selles hea ei ole, aga vajadusel saaks hakkama, siis nendel palun mitte kirjutada, küll aga võiksid ühendust võtta need, kes sooviksid kaasa lüüa ühe MTÜ heategevustoodete seeria väljatöötamisel, otsin inimest kellega pikemaajaliselt koostööd teha.

    Kirjutage kuno@naerataometi.ee ning saame juba täpsemalt rääkida.

    Parimat soovides,
    Kuno Kompus

    01. oktoober 2014 - 02:14:41 · Otselink

  • Tere,

    Igal disaineril on oma käekiri, ilma toote kohta mingit informatsiooni andmata on väga raske kedagi head leida / huvi äratada. Toode on väga lai mõiste (tikutoosi disainist - plasmateleri pakendini, õllepurgist - Iphone'ni).

    Näide heast pakendi disainist:

    01. oktoober 2014 - 14:26:10 · Otselink

  • leedu 9 a

    KOOR FTW! .. www.koor.eu .. küsi Laurit ja asi tahe!

    01. oktoober 2014 - 15:49:30 · Otselink

    2

    • +1

    • ilusad tööd :)

    Loe kõiki

  • tfr 9 a

    Kusjuures ma vaidleks friizuurikale veidi vastu. iPhone pakend on ilus, aga ma ei tooks teda heaks näiteks. Konkreetne UX-ämber - telefon on seal karbis kõige peal täiesti lahtiselt, samas istub karbi kaan sinna nii tihkelt peale, et seda peab sealt üsna jõuga ära kangutama. Ja kui ta lõpuks tuleb, on üsna suur tõenäosus, et tuleb nii järsku, et telefon sealt ka minema lendab. Mul läks üsna napilt, samas liikleb netis video, kuidas Austraalias esimese iP6 kätte saanud vennaga justtäpselt see juhtus :)

    03. oktoober 2014 - 10:57:58 · Otselink